27.6 C
Serres

Δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη ισχυρίζεται ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από συνάδελφο της

Date:

Περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης μιας νέας δικηγόρου φέρνει στο φως με ανακοίνωση της η πρόεδρος της Ένωσης Ασκουμένων & Νέων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Τσιαμπέρα.

 

«Σήμερα υπέπεσαν στην αντίληψή μας ισχυρισμοί νέας συναδέλφου Θεσσαλονίκης – η οποία διατηρεί την ανωνυμία της – περί σεξουαλικής παρενόχλησης από συνάδελφο Θεσσαλονίκης στο γραφείο του οποίου εργάζεται ως συνεργάτης», αναφέρει σε ανάρτηση της στο facebook.

«Καταγγέλλουμε κάθε περιστατικό παρενόχλησης» τονίζει και καλεί την εν λόγω δικηγόρο αλλά και οποιονδήποτε άλλο συνάδελφο τους να καταγγέλλουν τέτοια περιστατικά τόσο στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης όσο και στην Ένωση Ασκουμένων & Νέων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης προκειμένου να αντιμετωπιστούν.








«Εγγυώμεθα συλλήβδην ως ΕΑΝΔιΘ την τήρηση απόλυτης εχεμύθειας και την προστασία των συναδέλφων από οποιαδήποτε επίπτωση τυχόν προκαλέσει η καταγγελία συμβάντος.

Θα διασφαλίσουμε δε, όπως πράξαμε και στο παρελθόν, κάθε δυνατό μέσο προστασίας των συναδέλφων και επιβολής κυρώσεων», καταλήγει.

thessnews.gr

ΕλλάδαΔικηγόρος στη Θεσσαλονίκη ισχυρίζεται ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από συνάδελφο της

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

ΕΛΑΣ: Πραγματοποιήθηκε η άσκηση «Καλλιπάτειρα 2» για την ασφαλή διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων και την αθλητική βία

Επιχειρησιακή άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία "ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ...

Πανελλήνιες 2024: Πρώτη στην Αρχιτεκτονική πέρασε 48χρονη μητέρα

Τα «φτερά» της για τα πανεπιστημιακά έδρανα θα ανοίξει...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα