Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον: Μέσα Σεπτεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις(video)

Στα μέσα Σεπτεμβρίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στον δεύτερο κύκλο του προγράμματος.

 

Η πλατφόρμα θα ανοίξει σε τρεις διαφορετικές ημερομηνίες ανά ομάδα περιφερειών και θα καλύψει το σύνολο της επικράτειας.

Το υπουργείο Περιβάλλοντος είχε ανακοινώσει προ ημερών την αναβολή της έναρξης υποβολής αιτήσεων, η οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί να γίνει εντός του καλοκαιριού. Βάσει των υπαρχόντων στοιχείων, με το πρόγραμμα αναμένεται να επιχορηγηθεί η ενεργειακή αναβάθμιση σε 20.000 έως 25.000 κατοικίες.


Babis


Το συνολικό ύψος των επιχορηγήσεων θα κυμανθεί στα 241 εκατ. ευρώ, ενώ οι παρεμβάσεις -συνυπολογίζοντας τη συνεισφορά των ιδιοκτητών- θα φτάσουν τα 400 εκατ. ευρώ.

 

ΟικονομίαΕξοικονομώ Κατ’ Οίκον: Μέσα Σεπτεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις(video)

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Στις 5 Μαΐου το 6ο Διεθνές Συνέδριο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Σε έναν κόσμο, που αλλάζει διαρκώς και οδηγείται στην...

Ακίνητα πολυτελείας: Οι υποδομές κλειδί για την ανάδειξη της Ελλάδας σε προορισμό υψηλής ποιότητας

Η ελληνική αγορά πολυτελών ακινήτων συνεχίζει να προσελκύει σημαντικές...

Η METLEN ολοκλήρωσε το Capital Markets Day στο Λονδίνο

Η METLEN ολοκλήρωσε το Capital Markets Day στο Λονδίνο -Στρατηγικός Οδικός Χάρτης για...

Τελευταία Νέα