Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
24.3 C
Serres

Μ. Βαρβιτσιώτης: Τα κλειστά κέντρα είναι η μοναδική λύση για να θωρακιστεί η χώρα

Μοναδική λύση για να θωρακιστεί η χώρα απέναντι στις αυξανόμενες μεταναστευτικές ροές είναι κλειστά κέντρα, επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του “ΣKAI”.

 

 

Κληθείς να σχολιάσει το θέμα της επίταξης εκτάσεων για τη δημιουργία κλειστών προαναχωρησιακών κέντρων στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, ο κ. Βαρβιτσιώτης σημείωσε πως αναγνωρίζει τη μεγάλη κόπωση που εκφράζουν οι κάτοικοι των νησιών, αλλά αυτή είναι η μοναδική λύση.




Babis

“Ζητάμε χρόνο, ώστε να φανεί πώς λειτουργεί η καινούργια διαδικασία ασύλου. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι χωρίς κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα, δε μπορεί να λειτουργήσει το σύστημα. Η χώρα δεν αντέχει άλλους μετανάστες”, είπε ο ίδιος.

Όσον αφορά στα ελληνοτουρκικά, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών επεσήμανε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ότι και οι Ευρωπαίοι ομόλογοι μας αναγνωρίζουν ότι η Τουρκία αποτελεί αποσταθεροποιητικό παράγοντα στην περιοχή.

Έχοντας συνηθίσει την ένταση με την Τουρκία, η Ελλάδα συνεχίζει να θωρακίζεται διπλωματικά, παραμένοντας σε μια κατάσταση αυξημένης κινητικότητας και πολλαπλασιάζοντας τις επαφές της στην Ευρώπη, αλλά και ανά τον κόσμο, σημείωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

ΠολιτικήΜ. Βαρβιτσιώτης: Τα κλειστά κέντρα είναι η μοναδική λύση για να θωρακιστεί...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Π. Μαρινάκης: Για πρώτη φορά δεν υπάρχει καμία ενεργή κατάληψη σε πανεπιστημιακό χώρο

«Πρέπει να επικαιροποιηθεί ένας πολύ σημαντικός νόμος που ψηφίστηκε...

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη – Αλ Σίσι στο Μαξίμου

Ξεχωριστή σημασία για την περαιτέρω ενίσχυση της στρατηγικής σχέσης...

Στην Κύπρο για τριήμερη επίσημη επίσκεψη ο ΠτΔ Κωνσταντίνος Τασούλας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας, μετά από πρόσκληση του...

Μεγάλο ενδιαφέρον για το ελληνικό kids wallet στα διεθνή μέσα

Εκτενή κάλυψη έχει λάβει από διεθνή μέσα ενημέρωσης η...

Τελευταία Νέα