Δικαιολογημένη η ανησυχία της τοπικής κοινωνίας και των φορέων για την Εγκληματική προχειρότητα στην κατ’ ευφημισμό «προσωρινή κλειστή δομή φιλοξενίας προσφύγων» στη θέση «Κλειδί».Advertisement     Αποδείχθηκε περίτρανα στην κατ’ ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Δικαιολογημένη η ανησυχία της τοπικής κοινωνίας και των φορέων για την Εγκληματική προχειρότητα στην κατ’ ευφημισμό «προσωρινή κλειστή δομή φιλοξενίας προσφύγων» στη θέση «Κλειδί».

Advertisement
 

 

Αποδείχθηκε περίτρανα στην κατ’ ευφημισμό «κλειστή δομή φιλοξενίας προσφύγων» στη θέση «Κλειδί», στο Ρούπελ του Δήμου Σιντικής ότι η κυβέρνηση λειτούργησε με «εγκληματική» προχειρότητα, αφήνοντας την κατάσταση στο… έλεος της τύχης.

Advertisement
MEGA

Η προσωρινή, δήθεν, κατάσταση, λαμβάνει χαρακτηριστικά μονιμότητας. Μία δομή, στην οποία οι συνθήκες καταπατούν κάθε έννοια αξιοπρεπούς διαβίωσης και που εν μέσω κρίσης κορονοϊού, είναι πιθανό να μετατραπεί σε υγειονομική «βόμβα».

Advertisement
Family Kitchen

Οι κάτοικοι της περιοχής δικαιολογημένα ανήσυχοι και ανάστατοι, αφέθηκαν ουσιαστικά μόνοι, με το «πρόβλημα» χωρίς να υπάρχει κάποιος να τους δίνει υπεύθυνες απαντήσεις, ενώ η Αστυνομία έχει κληθεί να αντιμετωπίσει μια κατάσταση χωρίς την αναγκαία υποστήριξη.
Κι όλα αυτά, την περίοδο που όλος ο πλανήτης βιώνει τη μεγαλύτερη υγειονομική κρίση και με ένα σύστημα υγείας που «παλεύει» να κρατηθεί, γιατί αν «καταρρεύσει», οι συνέπειες θα είναι ολέθριες.

Μία κυβέρνηση, που προτιμά να κρύβει τα προβλήματα «κάτω από το χαλί», παρά να τα αντιμετωπίζει με σχέδιο και υπευθυνότητα.
Έστω και την ύστατη ώρα ας λάβουν υπόψη τους την αγωνία και τις ανακοινώσεις τόσο των Αστυνομικών αλλά ειδικά του Προέδρου του Προμαχώνα.
Ας πράξουν τα αυτονόητα. Δεν είναι θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης…για αυτά έχουμε καιρό..είναι θέμα ίσως επιβίωσης.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ