Με νέους κανόνες άρχισαν τη Δευτέρα να υποδέχονται ξανά πελάτες οι οίκοι ανοχής, έπειτα από «λουκέτο» τριών μηνών, λόγω του κορονοϊού. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso» στα «σπίτια του έρωτα» ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Με νέους κανόνες άρχισαν τη Δευτέρα να υποδέχονται ξανά πελάτες οι οίκοι ανοχής, έπειτα από «λουκέτο» τριών μηνών, λόγω του κορονοϊού. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso» στα «σπίτια του έρωτα» της οδού Φυλής αποκαλύπτει τις συνθήκες τρέλας μέσα στις οποίες οι ιέρειες του πληρωμένου σεξ προσπαθούν να διατηρήσουν τον ερωτισμό τηρώντας τις αποστάσεις με τη… μεζούρα στο χέρι και κρατώντας χρονόμετρο.

 

Advertisement
 

 

Ακόμα και τα «κόκκινα φανάρια» αναγκάζονται, εν μέσω επιδημίας, να είναι εφοδιασμένα με γάντια, μάσκες και αντισηπτικά, με τις εικόνες να μην θυμίζουν σε τίποτα τους γνωστούς οίκους ανοχής. «Πρώτη μέρα σήμερα (χθες) και οι πελάτες που μπαίνουν μας ρωτάνε αν είμαστε στο… νοσοκομείο» λέει στην εφημερίδα η γυναίκα που διευθύνει ένα από τα «σπίτια», στον πιο γνωστό δρόμο του πληρωμένου έρωτα, και συνεχίζει: «Δεν μας ενημέρωσε κανείς για τους κανόνες σύμφωνα με τους οποίους θα δουλεύουμε από εδώ και στο εξής. Από αυτά που ακούσαμε και διαβάσαμε διαμορφώσαμε αντίστοιχα την επιχείρηση προκειμένου να μπορέσουμε να υποδεχτούμε και πάλι τους πελάτες μας!»

Τα παράθυρα παραμένουν μονίμως ανοιχτά και στην είσοδο υπάρχουν γάντια και μάσκες, τα οποία μπορούν οι πελάτες να χρησιμοποιήσουν κατά την ερωτική επαφή. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις οδηγίες δεν πρέπει να ξεπερνά τα 15 λεπτά η παροχή υπηρεσιών. «Μόλις φύγει ένας πελάτης, ψεκάζουμε τις επιφάνειες με αντισηπτικό, αλλάζουμε τα σεντόνια και αφήνουμε το δωμάτιο να αεριστεί καλά προτού μπει ο επόμενος. Όμως δεν γίνεται οι οίκοι ανοχής να λειτουργήσουν με αυτούς τους όρους…» εξηγεί στην «Espresso» η υπεύθυνη.

 

Σε έναν άλλο οίκο ανοχής της οδού Φυλής η «κυρία» του σπιτιού αποκαλύπτει ότι όλη την ημέρα κρατούσε ένα αντισηπτικό και μια χλωρίνη στο χέρι και πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο προκειμένου να τα προετοιμάσει κατάλληλα ώστε να μπορούν να υποδεχθούν τους επόμενους πελάτες. «Μετά το πέρας της ερωτικής επαφής τα κορίτσια κάνουν αμέσως μπάνιο. Έμειναν τρεις ολόκληρους μήνες χωρίς δουλειά, δεν είχαν να φάνε, οπότε τώρα προσαρμόστηκαν στα νέα μέτρα και είναι ιδιαίτερα προσεκτικές, ώστε οι πελάτες να νιώσουν ασφάλεια και να καταλάβουν ότι δεν κινδυνεύουν» τόνισε στην εφημερίδα.

Πάντως, παρά τα ασυνήθιστα για τέτοιους χώρους μέτρα, η προσέλευση ήταν αυξημένη στη χθεσινή πρεμιέρα.

 

«Λες και δεν έχουν δει γυναίκες τόσο καιρό έκαναν οι άνδρες! Έρχονταν και τους… διώχναμε για να μη δημιουργηθεί συνωστισμός! Τους έλεγα να κάνουν μια γύρα και να ξαναπεράσουν σε λίγο…» περιγράφει η ιδιοκτήτρια και επιβεβαιώνει ότι κατά την ερωτική πράξη τόσο η ιερόδουλη όσο και ο πελάτης φοράνε μάσκα και γάντια. Διευκρινίζει, πάντως, ότι οι πελάτες έρχονται φορώντας τα απαραίτητα προστατευτικά, όπως ακριβώς και οι κοπέλες, ενώ υπάρχουν και στην είσοδο, σε περίπτωση που κάποιος δεν έρθει εξοπλισμένος.

«Ο Ελληνας ήταν ανέκαθεν πολύ πιο καθαρός από τους ξένους. Ανέκαθεν έπλενε τα χέρια του και ήθελε και η κοπέλα που θα συνευρεθεί ερωτικά μαζί του να είναι εξίσου καθαρή. Δεν περιμέναμε επομένως τον κορονοϊό για να λειτουργούμε με σύνεση. Τώρα το μόνο που κάνουμε είναι να αναγκάζουμε τους πελάτες μας να κάνουν… αποστειρωμένο έρωτα, με γάντια και μάσκες, χωρίς να μπορούν να δουν καθαρά την κοπέλα ούτε και το αντίθετο. Τους θέτουμε, δηλαδή, όρια σε ένα περιβάλλον το οποίο αναζητούν όταν θέλουν να αφήσουν ελεύθερο τον εαυτό τους» λέει η επιχειρηματίας και τονίζει ότι «ακόμα και τα εξαρτήματα που ενδεχομένως χρησιμοποιούν οι ιερόδουλες κατά την ερωτική επαφή είναι μίας χρήσης, διαφορετικά απολυμαίνονται από πελάτη σε πελάτη».

Advertisement
ΔΕΗ

Βάσει των κανόνων με τους οποίους θα παρέχονται από εδώ και στο εξής οι ερωτικές υπηρεσίες, οι εργαζόμενες φοράνε μάσκα κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής, η οποία πρέπει να γίνεται τηρώντας τις… αποστάσεις. «Τα κορίτσια προτείνουν στους πελάτες στάσεις κατά τις οποίες δεν πλησιάζουν τα πρόσωπά τους, για λόγους ασφαλείας. Μόνο αν ο πελάτης επιθυμεί στοματικό έρωτα η κοπέλα θα βγάζει προσωρινά τη μάσκα και μετά θα την ξαναφοράει…» περιγράφει στην «Espresso» η ιδιοκτήτρια ενός από τους μεγαλύτερους οίκους ανοχής στην Αθήνα.

 

Πηγή enikos.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κύκλωμα με απάτες ΦΠΑ -Στη φυλακή οι πρώτοι κατηγορούμενοι

05/10/25 12:13 μμ

Κύκλωμα με απάτες ΦΠΑ – Στη φυλακή οι πρώτοι κατηγορούμενοι

«Δικό μας χρέος είναι να εξασφαλίσουμε ότι οι περιορισμοί της νομοθεσίας, που ισχύουν στο Αιγαίο, θα ισχύουν για όλους»

05/10/25 12:08 μμ

Μητσοτάκης: Με το πρόγραμμα «Αμοργόραμα» προστατεύεται η θάλασσα και υποστηρίζεται η αλιεία

Η Λευκή Νύχτα επιστρέφει στις Σέρρες!

05/10/25 11:32 πμ

Η Λευκή Νύχτα επιστρέφει στις Σέρρες!

5 βότανα που δεν πρέπει ποτέ να φυτεύονται μαζί

05/10/25 11:31 πμ

5 βότανα που δεν πρέπει ποτέ να φυτεύονται μαζί

Μαρμελάδα σύκο

05/10/25 9:57 πμ

Μαρμελάδα σύκο

Μοντέλο «βάτραχος» ή «χταπόδι»; Τα πιθανά σενάρια για το μέλλον της καινοτομίας στην ΠΚΜ

05/10/25 11:20 πμ

Μοντέλο «βάτραχος» ή «χταπόδι»; Τα πιθανά σενάρια για το μέλλον της καινοτομίας στην ΠΚΜ

Αντετοκούνμπο: «Θα είμαι έτοιμος στην πρεμιέρα»

05/10/25 11:18 πμ

Αντετοκούνμπο: «Θα είμαι έτοιμος στην πρεμιέρα»

Πώς να επιλέξετε το σωστό χρώμα για τον καναπέ σας

05/10/25 9:56 πμ

Πώς να επιλέξετε το σωστό χρώμα για τον καναπέ σας

Προβληματισμός των εξαγωγέων για την φέτα, λόγω της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

05/10/25 11:16 πμ

Προβληματισμός των εξαγωγέων για την φέτα, λόγω της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

Ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη

05/10/25 10:48 πμ

Ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη

«Eternity»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας στην Ιταλία με τους Γουίλιαμ Χ. Μέισι και Μίντοου Γουίλιαμς

05/10/25 10:45 πμ

«Eternity»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας στην Ιταλία με τους Γουίλιαμ Χ. Μέισι και Μίντοου Γουίλιαμς

Ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην έκτη...στροφή

05/10/25 10:40 πμ

Ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην έκτη…στροφή