Εκτενή συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών και Εξωτερικού Εμπορίου της Ουγγαρίας Peter Szijaerto είχε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα περιφερειακής ενεργειακής ασφάλειας, με έμφαση στους εναλλακτικούς διαδρόμους τροφοδοσίας φυσικού αερίου της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και τον αναδυόμενο ρόλο της Ελλάδας ως μείζον διαμετακομιστικό ενεργειακό κέντρο.
Ο κ.Χατζηδάκης υπογράμμισε την αποφασιστικότητα της ελληνικής κυβέρνησης να συνδράμει την Ουγγαρία στην επίτευξη του στρατηγικού της στόχου για αύξηση της διαφοροποίησης των πηγών και οδεύσεων εισαγωγής φυσικού αερίου μέσω του δικτύου αγωγών TAP/IGB , έργα που θα ολοκληρωθούν με βάση το υφιστάμενο χρονοδιάγραμμα .
Εκτενή συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών και Εξωτερικού Εμπορίου της Ουγγαρίας Peter Szijaerto είχε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης. Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα περιφερειακής ενεργειακής ... Περισσότερα
Τελευταία Νέα
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα
Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Tags: Κωστής Χατζηδάκης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γ. Κεφαλογιάννης για 28η Οκτωβρίου: Το «ΟΧΙ» του 1940 είναι το ΟΧΙ της Ελλάδας απέναντι στη σκλαβιά, τον φασισμό και την υποδούλωση











