Με τι χαλαρώνει στον ελεύθερο χρόνο της η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσων     Στο καθεστώς των υιοθεσιών αλλά και σε κάποιες πτυχές της προσωπικής της ζωής αναφέρθηκε σε ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Με τι χαλαρώνει στον ελεύθερο χρόνο της η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσων

 
 
Στο καθεστώς των υιοθεσιών αλλά και σε κάποιες πτυχές της προσωπικής της ζωής αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο Mega και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσων Δόμνα Μιχαηλίδου.
«Αυτό που διασφαλίσαμε είναι ότι εντός ενός έτους πλέον οι διαδικασίες της υιοθεσίας και της αναδοχής ολοκληρώνονται και επίσης με απόλυτη διαφάνεια» είπε.
«Μια μονογονεϊκή οικογένεια μπορεί εξίσου να υιοθετήσει ή να γίνει ανάδοχη. Ομόφυλα και ετερόφυλα ζευγάρια μπορούν να κάνουν αναδοχή και όχι υιοθεσία εάν έχουν σύμφωνο συμβίωσης» πρόσθεσε, επίσης, η Δόμνα Μιχαηλίδου.

«Νόμιζα ότι ήμουν υιοθετημένη»

«Είμαι μοναχοκόρη και μου έλειπε πάρα πολύ μια αδελφή ή ένας αδελφός. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί είμαι μοναχοπαίδι. Το είχα ζητήσει και στους γονείς μου και στη γιαγιά μου, όταν ήμουν μικρή, να έχω ένα αδελφάκι. Αφού κατάλαβα ότι το αδελφάκι δεν πιάνει, ζήτησα ένα σκυλάκι , ούτε εκείνο έπιασε οπότε αποφάσισα ότι θα είμαι μοναχοπαίδι» ανέφερε η Δόμνα Μιχαηλίδου.
Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Επίσης, μπορώ να πω πως από πολλή μικρή ηλικία, νόμιζα ότι ήμουν υιοθετημένη. Είχα έναν συμμαθητή στο δημοτικό ο οποίος μου είχε πει, “Δόμνα είσαι υιοθετημένη” και το είχα πιστέψει. Οι γονείς μου ήταν μαζί 18 χρόνια πριν με κάνουν οπότε, λέω, δεν θα μπορούσαν να κάνουν ένα παιδί άρα υιοθέτησαν αλλά ήμουν πλήρως εντάξει με αυτό. Έλεγα πως αυτοί είναι οι γονείς μου, με αγαπάνε πάρα πολύ και το είχα πιστέψει» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια .
Τέλος αποκάλυψε πως από τους δύσκολους ρυθμούς της πολιτικής χαλαρώνει με κουβέντα και yoga.
«Πάντα υπάρχουν φίλοι και ευτυχώς οι φίλοι έχουν τόση υπομονή γιατί ο χρόνος είναι λίγος. Η πολύ κουβέντα με εκτονώνει. Κάνω λίγο γιόγκα. Θέλω πολύ να πετυχαίνω πράγματα που κάνουν διαφορά στον κόσμο. Θέλω να κάνω οικογένεια, παιδιά, θέλω να δώσω αγάπη» είπε.

 
Πηγή newsbeast.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης: Ο οργανισμός που κράτησε ζωντανή τη φιλανθρωπία, φωτίζει την άγνωστη ιστορία της πόλης

01/02/26 4:16 μμ

Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης: Ο οργανισμός που κράτησε ζωντανή τη φιλανθρωπία, φωτίζει την άγνωστη ιστορία της πόλης

Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

01/02/26 4:11 μμ

Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα – Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

01/02/26 3:58 μμ

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

Στη συνάντηση ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ζάγκρεμπ παρευρέθηκε ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τάσος Χατζηβασιλείου, συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο περιθώριο των εργασιών, ο Πρωθυπουργός είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς, τον Γερμανό Καγκελάριο Φρίντριχ Μερτς, τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Ιρλανδίας Σάιμον Χάρρις και τον επικεφαλής του συγκυβερνώντος κόμματος GERB της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ. Σε όλες τις συναντήσεις παρών ήταν ο κ. Χατζηβασιλείου. Κατά τις συνομιλίες, συζητήθηκαν ζητήματα διμερών σχέσεων και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας, η οποία βρίσκεται στην ατζέντα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 12ης Φεβρουαρίου. Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα δημογραφικού, στέγασης και ευνοϊκής φορολόγησης νέων, καθώς οι Ευρωπαίοι ηγέτες έδειξαν ενδιαφέρον για τα μέτρα που ανέλαβε σχετικά η ελληνική κυβέρνηση. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στη σημασία του Κάθετου Διαδρόμου, με τον Πρωθυπουργό να υπογραμμίζει, κατά τη συνάντησή του με τον κ. Μπορίσοφ, ότι «πρόκειται για μια σημαντική και στρατηγική επένδυση για την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, καθώς επιδιώκουμε να απομακρυνθούμε από το ρωσικό φυσικό αέριο». Τέλος, έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία αναβάθμισης της οδικής και σιδηροδρομικής σύνδεσης «Θεσσαλονίκη - Σόφια - Βουκουρέστι», έργο που αφορά άμεσα και την Π.Ε. Σερρών.

01/02/26 3:54 μμ

Στο Ζάγκρεμπ για την συνάντηση των ηγετών του ΕΛΚ ο Χατζηβασιλείου, συνόδευσε τον Πρωθυπουργό

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση 

01/02/26 3:47 μμ

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση -Δείτε βίντεο

Κυρ. Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας μας σε όλα τα πεδία

01/02/26 3:36 μμ

Κυρ. Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας μας σε όλα τα πεδία

Πολιτική Προστασία: Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

01/02/26 3:35 μμ

Πολιτική Προστασία: Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Μείωση των φυσικών και ελεύθερων ποταμών στα Βαλκάνια μέσα σε 13 χρόνια

01/02/26 3:34 μμ

Μείωση των φυσικών και ελεύθερων ποταμών στα Βαλκάνια μέσα σε 13 χρόνια

Ντοκιμαντέρ που εξερευνά τα πρώτα χρόνια των Red Hot Chili Peppers θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix

01/02/26 3:32 μμ

Ντοκιμαντέρ που εξερευνά τα πρώτα χρόνια των Red Hot Chili Peppers θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix

Θ. Αλισσάφη: Η Ελληνίδα ερευνήτρια που αξιοποιεί νανοσωματίδια στην ανοσοθεραπεία του καρκίνου

01/02/26 3:30 μμ

Θ. Αλισσάφη: Η Ελληνίδα ερευνήτρια που αξιοποιεί νανοσωματίδια στην ανοσοθεραπεία του καρκίνου

«Παγιδεύοντας τους δαίμονες»-Τα Αραμαϊκά κύπελλα εξορκισμού των Ιουδαίων της Βαβυλώνας

01/02/26 3:29 μμ

«Παγιδεύοντας τους δαίμονες»-Τα Αραμαϊκά κύπελλα εξορκισμού των Ιουδαίων της Βαβυλώνας

ΥΠΕΝ: Τα επόμενα ορόσημα για τον κάθετο διάδρομο φυσικού αερίου και το πλεονέκτημα για την Ελλάδα

01/02/26 3:28 μμ

ΥΠΕΝ: Τα επόμενα ορόσημα για τον κάθετο διάδρομο φυσικού αερίου και το πλεονέκτημα για την Ελλάδα