Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του ηλεκτρολόγου και πατέρα ενός μικρού παιδιού, Γιώργου Γρηγοριάδη 42 ετών, που είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς από την Παραλία Οφρυνίου στην Καβάλα και βρέθηκε δολοφονημένος και πεταμένος σε ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του ηλεκτρολόγου και πατέρα ενός μικρού παιδιού, Γιώργου Γρηγοριάδη 42 ετών, που είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς από την Παραλία Οφρυνίου στην Καβάλα και βρέθηκε δολοφονημένος και πεταμένος σε αρδευτικό κανάλι την Τετάρτη, στην περιοχή της Ευκαρπίας Σερρών προς Νιγρίτα.

Advertisement
 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Αγγελικής Νικολούλη, έπειτα από μαρτυρίες και σε συνδυασμό με βιντεοληπτικό υλικό που τοποθετούσε δύο υπόπτους έξω από το όχημα του θύματος, αυτοί εντοπίστηκαν και προσήχθησαν χθες στην Ασφάλεια Σερρών που διερευνά την υπόθεση. Πρόκειται για έναν 47χρονο και την μητέρα του, Έλληνες, με καταγωγή από Γεωργία, από την Παραλία Οφρυνίου.

Η ανάκριση ήταν ολονύχτια και αφού αρχικά ο δράστης αρνείτο την οποιαδήποτε εμπλοκή του, τελικά ομολόγησε.

“Από τον Αύγουστο μου έπαιρναν πράγματα από το σπίτι. Είδα τον Γρηγοριάδη να βγαίνει από το σπίτι μου. Πρέπει να μου έπαιρνε και εκείνος πράγματα. Θόλωσα και τον χτύπησα πισώπλατα με την αξίνα που κράταγα” φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, υποστηρίζοντας ότι δεν ήθελε να τον σκοτώσει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα anikolouli,gr, τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής 11 Δεκεμβρίου και ενώ το θύμα εργαζόταν σε μία οικία στην περιοχή, πραγματοποιώντας επισκευές, απέναντι από το σπίτι του δράστη, ο δεύτερος τον είδε, κατέβηκε στον δρόμο και τσακώθηκαν και στο τέλος ήρθαν στα χέρια, καθώς είχαν μεταξύ τους προσωπικές διαφορές από παλιά. Όταν το θύμα επιχείρησε να αποχωρήσει και γύρισε την πλάτη του, ο δράστης του επιτέθηκε και του κατάφερε το μοιραίο πισώπλατο πλήγμα με ένα μικρό σκαπτικό εργαλείο. Γείτονες κατέθεσαν πως τους είδαν να τσακώνονται, χωρίς όμως να δουν την κατάληξη.

Στη συνέχεια, με την κάλυψη της μητέρας του που την ενημέρωσε, φόρτωσε το θύμα στο ίδιο του το αυτοκίνητο και τον μετέφερε μόνος του στην περιοχή που βρέθηκε νεκρός όπου και τον απέρριψε. Δύο χιλιόμετρα πιο μακριά από την σορό του βρέθηκε παρατημένο στην λάσπη και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε, στο οποίο υπήρχαν αίματα στο πορτ μπαγκάζ.

Σε βάρος των δυο προσαχθέντων σχηματίζεται δικογραφία και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον δράστη, με την προανάκριση να συνεχίζεται.

Advertisement

 

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

03/10/25 11:32 πμ

Διαγραφές φοιτητών: Όσα προβλέπει υπουργική απόφαση για τη διάρκεια φοίτησης στα ΑΕΙ

Ελληνικό: 17.000 ενδιαφερόμενοι αγοραστές από 110 χώρες - Ποιοι αγοράζουν και γιατί

03/10/25 11:30 πμ

Ελληνικό: 17.000 ενδιαφερόμενοι αγοραστές από 110 χώρες – Ποιοι αγοράζουν και γιατί

Γενική απεργία δύο συνδικάτων στην Ιταλία σε συμπαράσταση προς τον στολίσκο για τη Γάζα - Ελεύθεροι οι Ιταλοί βουλευτές μέλη της αποστολής

03/10/25 11:25 πμ

Γενική απεργία δύο συνδικάτων στην Ιταλία σε συμπαράσταση προς τον στολίσκο για τη Γάζα – Ελεύθεροι οι Ιταλοί βουλευτές μέλη της αποστολής

Ένωση Περιφερειών: «Καμία εμπλοκή των Περιφερειών με τις αγροτικές ενισχύσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ»

03/10/25 11:24 πμ

Ένωση Περιφερειών: «Καμία εμπλοκή των Περιφερειών με τις αγροτικές ενισχύσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ»

Ο μισός πληθυσμός του κόσμου δεν έχει πρόσβαση σε υγιεινή διατροφή

03/10/25 11:23 πμ

Ο μισός πληθυσμός του κόσμου δεν έχει πρόσβαση σε υγιεινή διατροφή

Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς τα ξημερώματα στην Ομόνοια

03/10/25 11:19 πμ

Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς τα ξημερώματα στην Ομόνοια

Βραβευμένες ταινίες στο Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου

03/10/25 11:15 πμ

Βραβευμένες ταινίες στο Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου

Κτηνοτρόφος: "Το μαντρί ήταν το 4ο παιδί μου και το σκότωσαν" - Ξέσπασμα κτηνοτρόφων στις Σέρρες - video

03/10/25 11:12 πμ

Κτηνοτρόφος: “Το μαντρί ήταν το 4ο παιδί μου και το σκότωσαν” – Ξέσπασμα κτηνοτρόφων στις Σέρρες – video

Ανοίγει η αυλαία του 55ου Πανελλήνιου Δημοσιογραφικού Συνεδρίου της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου

03/10/25 11:14 πμ

Ανοίγει η αυλαία του 55ου Πανελλήνιου Δημοσιογραφικού Συνεδρίου της ΕΣΕΤ

Μαρόκο: Η συλλογικότητα νέων «GenZ 212», που βρίσκεται πίσω από το κύμα διαδηλώσεων που συγκλονίζει τη χώρα, ζητεί την παραίτηση της κυβέρνησης

03/10/25 11:10 πμ

Μαρόκο: Η συλλογικότητα νέων «GenZ 212», ζητεί την παραίτηση της κυβέρνησης

03/10/25 11:01 πμ

Σέρρες: Ποια είναι η Παρέσσα Ορφανίδου, η γηραιότερη Ελληνίδα εν ζωή που έκλεισε τα 110

Για το «2 στα 2» ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Μπαρτσελόνα

03/10/25 9:23 πμ

Για το «2 στα 2» ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Μπαρτσελόνα