19.9 C
Serres

Σέρρες: Μεταφορά 90χρονου για εμβολιασμό από τον πρόεδρο του Αχινού στο Σιδηρόκαστρο

Date:

Τη μεταφορά 90χρονου στο εμβολιαστικό κέντρο Σιδηροκάστρου, πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος του Αχινού, Ανέστης Κεμανιτζόγλου, προκειμένου ο άνδρας να λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. Ο κύριος Κεμανιτζόγλου ανέλαβε την πρωτοβουλία να συμβάλλει στη μεταφορά των ηλικιωμένων προς τα εμβολιαστικά κέντρα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευση του στον προωσπικό του λογαριασμό, ο πρόεδρος του Αχινού, μαζί με τον 90χρονο διένυσε 150 χλμ για να μεταβεί στο κέντρο υγείας Σιδηροκάστρου. Στις 25 Φεβρουαρίου θα μεταφέρει ξανά τον κύριο Νίκο, για να πραγατοποιήσει τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Συγκεκριμένα έγραψε:





«Μεταφορά 90 χρόνου – ο πρώτος εμβολιασμός από την περιοχή μας Νωρίς το πρωί σήμερα μετέφερα στο Κέντρο υγείας Σιδηροκάστρου τον κ. Νίκο έναν υπερήλικα συνάνθρωπο μας στο προγραμματισμένο ραντεβού του για εμβολιασμό κατά του κορονοϊού. Διανύσαμε μια απόσταση περίπου 150 χιλιομέτρων. Από την πρώτη στιγμή πήραμε την πρωτοβουλία να μεταφέρουμε δωρεάν κάθε συνάνθρωπο μας από τον τόπο μας που αδυνατεί να μετακινηθεί. Είμαι δίπλα στην τρίτη ηλικία ακόμη πιο ιδιαίτερα καθώς τους νιώθω σαν γονείς μου. Από κοινού με τους συνεργάτες μου θα ξανά μεταφέρουμε τον κ. Νίκο στις 25/2 για την δεύτερη προγραμματισμένη δόση που έχει να κάνει.Υπάρχουν και άλλα προγραμματισμένα ραντεβού και θα μεταφέρουμε και άλλους συνανθρώπους μας.Ελπίζω να λειτουργήσει σύντομα εμβολιαστικό κέντρο στον Δήμο Βισαλτίας καθώς οι μετακινήσεις είναι δύσκολες.»

ΕλλάδαΣέρρες: Μεταφορά 90χρονου για εμβολιασμό από τον πρόεδρο του Αχινού στο Σιδηρόκαστρο

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Πότε ανάβουν τα καζάνια στον νομό Σερρών, ο φόρος για την λειτουργία τους

Από την Τελωνειακή Περιφέρεια Θεσσαλονίκης μετά από εισήγηση του...

Παραβατικότητα ανηλίκων: “Τα παιδιά δεν είναι φυτά, οι ευθύνες βαρύνουν πρώτα τους γονείς”- video

Όσα δυσάρεστα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες και όχι μόνο και...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα