Στη Νάξο κρατείται μέχρι και αυτή την ώρα ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς. Ο 30χρονος, που μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής με σκάφος του Λιμενικού από τη Φολέγανδρο στη Νάξο, οδηγήθηκε ενώπιον ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Στη Νάξο κρατείται μέχρι και αυτή την ώρα ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς. Ο 30χρονος, που μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής με σκάφος του Λιμενικού από τη Φολέγανδρο στη Νάξο, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης της δολοφονίας της νεαρής γυναίκας, κατά την ομολογία της πράξης του ήταν ήρεμος και επανέλαβε τους ισχυρισμούς του για τα όσα συνέβησαν το απόγευμα που αφαίρεσε τη ζωή της φίλης του, έπειτα από τον τσακωμό τους… γιατί πήραν λάθος διαδρομή με το αυτοκίνητο. Σύμφωνα με το naxostimes.gr, από την εισαγγελέα του αποδόθηκε η κατηγορία της δολοφονίας εκ προθέσεως. Ο ίδιος ζήτησε και έλαβε προθεσμία ώστε να απολογηθεί την Τρίτη, παρουσία του δικηγόρου του που θα μεταβεί στο νησί. Έξω από το γραφείο της εισαγγελίας είχαν μαζευτεί πολίτες αλλά και τουρίστες. Ορισμένοι αποδοκίμασαν τον 30χρονο, ο οποίος εμφανίστηκε ατάραχος καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και με σκυμμένο το κεφάλι.

Advertisement
 

Στοιχεία για ξυλοδαρμό της 26χρονης

 
Στο μεταξύ, νέα σοκαριστικά στοιχεία βλέπουν το φως σχετικά με τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Πληροφορίες της ΕΡΤ κάνουν λόγο για στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ενδεχομένως η νεαρή γυναίκα είχε πέσει και θύμα ξυλοδαρμού. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ η 26χρονη έφερε μώλωπα στο μάτι. Πάντως, αναμένονται τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις στη σορό της γυναίκας, ώστε ο ιατροδικαστής να συντάξει την έκθεσή του και να την καταθέσει στη συνέχεια στις Αρχές. Από την έκθεση αναμένεται να πέσει “φως” στο τι είδους χτυπήματα δέχτηκε η Γαρυφαλλιά και πότε αυτό συνέβη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι όταν η 26χρονη κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πριν ο δράστης την ρίξει στα βράχια, φώναζε δυνατά βοήθεια. Σήμερα το πρωί ο καθ’ ομολογίαν δράστης ζήτησε ιατρική περίθαλψη για το πόδι του με αποτέλεσμα να μεταφερθεί συνοδεία αστυνομικών στο κέντρο υγείας του νησιού.

Ο καβγάς… για τη λάθος διαδρομή

Τα όσα βλέπουν το φως τα τελευταία 24ωρα σχετικά με τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς προκαλούν οργή. Ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι αφορμή για να ξεσπάσει ο καβγάς μεταξύ τους ήταν ότι πήραν λάθος δρόμο με το αυτοκίνητο και κατευθύνονταν σε διαφορετική τοποθεσία απ’ αυτή που ήθελαν αρχικά να πάνε. Μάλιστα, ο 30χρονος επέρριψε ευθύνες στην 26χρονη, ισχυριζόμενος ότι δεν πρόσεχε το GPS στο κινητό της γιατί κοιτούσε τα μηνύματα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ.

Αυτή υποστηρίζει ότι ήταν η αιτία για τον έντονο τσακωμό τους που οδήγησε την Γαρυφαλλιά έξω από το όχημα, με εκείνον να την πετάει στα βράχια. Όταν η Γαρυφαλλιά βγήκε από το αυτοκίνητο, εκείνος την έσπρωξε στα βράχια, με αποτέλεσμα η γυναίκα να χτυπήσει και να πέσει στη θάλασσα. Πιθανόν είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις της και έτσι δεν μπόρεσε να αντιδράσει, όταν βρέθηκε στο νερό.

Προφανώς σε μία προσπάθεια να ελαφρύνει τη θέση του, ο 30χρονος φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι όταν η νεαρή γυναίκα έπεσε στη θάλασσα, ο ίδιος βούτηξε και την έβγαλε έξω στην παραλία, όπου την άφησε αναίσθητη και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Advertisement

Ο ισχυρισμός αυτός του 30χρονου, βέβαια, προκαλεί ερωτήματα καθώς το άψυχο σώμα της 26χρονης εντοπίστηκε από έναν ψαρά, να επιπλέει στη θάλασσα, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με τα όσα νέα υποστηρίζει ο καθ’ ομολογίαν δράστης. Νωρίτερα, και αφού επί ένα 24ωρο κρυβόταν από τις αστυνομικές Αρχές, παραδέχτηκε στους αστυνομικούς που τον εντόπισαν ότι εκείνος ήταν που σκότωσε την φίλη του.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από άτομα του στενού περιβάλλοντος της Γαρυφαλλιάς, η γνωριμία των δυο τους έχει γίνει εδώ και 10 μήνες και η ίδια δεν έλεγε πολλά στους γονείς της γι’ αυτή τη σχέση. Όπως αποκάλυψε δε ο Αλέξης Κούγιας, η 26χρονη φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί στη μητέρα της ότι είχε υποψίες πως ο 30χρονος παρακολουθούσε τα μηνύματα στο κινητό της. Σημειώνεται πως ο δράστης ασχολείται με την Πληροφορική και τους υπολογιστές. Αυτές ήταν οι πρώτες διακοπές που έκανε η Γαρυφαλλιά με κάποιον φίλο της, που έμελλε να της αφαιρέσει τη ζωή με βίαιο τρόπο.


 
 
 
 
 
 

Πηγή enikos.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άρης: Δίχως Κουλμπόκα, Φόρεστερ απέναντι στην Καρδίτσα

03/10/25 9:02 μμ

Άρης: Δίχως Κουλμπόκα, Φόρεστερ απέναντι στην Καρδίτσα

Έρευνα BBC: Οι ρωσικές απώλειες στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας έφθασαν τους 134.125 νεκρούς – καθημερινά σκοτώνονται 50-60

03/10/25 8:58 μμ

Έρευνα BBC: Οι ρωσικές απώλειες στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας έφθασαν τους 134.125 νεκρούς – καθημερινά σκοτώνονται 50-60

Βόλος-Η αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ

03/10/25 8:56 μμ

Βόλος-Η αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ

Κοινή Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ - Νέας Αριστεράς - Πλεύσης Ελευθερίας για το Global Sumud Flotilla

03/10/25 8:45 μμ

Κοινή Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Αριστεράς – Πλεύσης Ελευθερίας για το Global Sumud Flotilla

Πλεόνασμα 2,1 δισ. ευρώ κατέγραψε ο κρατικός προϋπολογισμός το επτάμηνο του 2025

03/10/25 8:39 μμ

Πλεόνασμα 2,1 δισ. ευρώ κατέγραψε ο κρατικός προϋπολογισμός το επτάμηνο του 2025

Αντιπροσωπεία της ελληνικής πρεσβείας στο Ισραήλ επισκέφθηκε τους 27 Έλληνες που μετείχαν στον στολίσκο- Διάβημα διαμαρτυρίας από το ΥΠΕΞ στον πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα

03/10/25 8:37 μμ

Αντιπροσωπεία της ελληνικής πρεσβείας στο Ισραήλ επισκέφθηκε τους 27 Έλληνες που μετείχαν στον στολίσκο

Ποδηλασία: Ο σταρ των social media Φοντενουά έσπασε το ρεκόρ ανάβασης στον Πύργο του Άιφελ

03/10/25 8:35 μμ

Ποδηλασία: Ο σταρ των social media Φοντενουά έσπασε το ρεκόρ ανάβασης στον Πύργο του Άιφελ

ΥΠΠΟ: 29 αρχαιότητες επιστρέφουν από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα

03/10/25 8:34 μμ

ΥΠΠΟ: 29 αρχαιότητες επιστρέφουν από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα

Ξεκινάει ο εμβολιασμός κατά της εποχικής γρίπης

03/10/25 8:32 μμ

Ξεκινάει ο εμβολιασμός κατά της εποχικής γρίπης

Βρετανία: Η αστυνομία λέει ότι μπορεί να πυροβόλησε και να σκότωσε κατά λάθος ένα από τα θύματα της επίθεσης σε συναγωγή στο Μάντσεστερ

03/10/25 8:31 μμ

Βρετανία: Η αστυνομία λέει ότι μπορεί να πυροβόλησε και να σκότωσε κατά λάθος ένα από τα θύματα της επίθεσης σε συναγωγή στο Μάντσεστερ

Εκδήλωση του Δήμου Σερρών για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

03/10/25 7:35 μμ

Εκδήλωση του Δήμου Σερρών για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Χατζηβασιλείου από τη Βαρκελώνη για το μεταναστευτικό: Είναι ζήτημα ασφαλείας - Χρειάζεται ενιαίο ευρωπαϊκό μέτωπο

03/10/25 7:24 μμ

Χατζηβασιλείου από τη Βαρκελώνη για το μεταναστευτικό: Είναι ζήτημα ασφαλείας – Χρειάζεται ενιαίο ευρωπαϊκό μέτωπο