Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
14.3 C
Serres

Στην ανοικτή θάλασσα αφέθηκε ελεύθερη η φάλαινα που εγκλωβίστηκε χθες σε παραλία του Φαλήρου

Στην ανοικτή θάλασσα, οδηγήθηκε και αφέθηκε ελεύθερη να κολυμπήσει – σύμφωνα με οδηγίες καθηγήτριας του Α.Π.Θ – η φάλαινα του είδους «ΖΙΦΙΟΣ» που εγκλωβίστηκε χθες τραυματισμένη στην παραλία ΕΔΕΜ του Παλαιού Φαλήρου.

Η επιχείρηση έγινε με τη συνδρομή ιδιωτικού σκάφους, στο οποίο επέβαινε κτηνίατρος και με συνοδεία σκάφους του λιμενικού. Στη φάλαινα, που έφερε μικρό τραύμα στο ρύγχος, προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ διενεργήθηκαν και ιατρικές εξετάσεις.

Στο σημείο όπου είχε εγκλωβιστεί το θαλάσσιο θηλαστικό είχαν σπεύσει από νωρίς χθες το πρωί στελέχη του ερευνητικού κέντρου διάσωσης και περίθαλψης κητώδων, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Φλοίσβου, περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης με ιδιώτες δύτες καθώς και  κτηνίατρος.



Babis

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

ΕλλάδαΣτην ανοικτή θάλασσα αφέθηκε ελεύθερη η φάλαινα που εγκλωβίστηκε χθες σε παραλία...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σέρρες: Βούλγαροι αγοράζουν ακίνητα και οικόπεδα στα Νέα Κερδύλια – Video

Βούλγαροι αγοράζουν ακίνητα και οικόπεδα στα Κερδύλια Σερρών, καθώς...

Τι σημαίνει η φράση «Ήγγικεν η ώρα» και από πού προέρχεται

Μάθε πώς βγήκε η φράση «Ήγγικεν η ώρα» Πολλές φορές...

«Επίδομα Ενοικίου» ή εμπαιγμός; – Οργή στον εκπαιδευτικό κόσμο για τις κυβερνητικές εξαγγελίες

Στέγαση με ψίχουλα: Η κυβέρνηση απαντά στην κρίση με...

Τύρναβος: Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι εκτελούν και χρέη κηπουρών

Στον Τύρναβο ο δήμαρχος Στέλιος Τσικριτσής έχει αναλάβει και...

Τελευταία Νέα