Για τα στοιχεία αναζήτησης τοξικών ουσιών, που βρέθηκαν από τις αρχές στο κινητό και τον υπολογιστή της, από τις 25 έως τις 26 Ιανουαρίου, δίνει την δική της εκδοχή η ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Για τα στοιχεία αναζήτησης τοξικών ουσιών, που βρέθηκαν από τις αρχές στο κινητό και τον υπολογιστή της, από τις 25 έως τις 26 Ιανουαρίου, δίνει την δική της εκδοχή η 33χρονη κατηγορούμενη, που έχει προφυλακιστεί για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της.

Advertisement
 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 33χρονη διευκρίνισε ότι το email του κινητού της, συνδεόταν με το tablet του παιδιού, επιμένει ότι δεν γνώριζε την κεταμίνη και ότι η μοναδική φορά που την αναζήτησε στο διαδίκτυο, ήταν όταν πληροφορήθηκε πως η 9χρονη δολοφονήθηκε με αυτή.

«Τρεις μέρες πριν το θάνατό της έχει ψαχτεί άλλη αναισθητική ουσία που χορήγησαν στην Τζωρτζίνα στην αγωγή της και προφανώς, γιατί κάτι άκουσα για διαφημίσεις και τα λοιπά, από κάτω θα έβγαινε και η διαφήμιση της κεταμίνης την οποία δεν πρόσεξα εγώ ποτέ και…δηλαδή, η αναζήτηση κεταμίνης έχει γίνει μόνο την ημέρα της σύλληψης. Δεν έχει ξαναγίνει […] Ήταν ουσία που μπήκε μέσα στην αγωγή της», δήλωσε στο MEGA η 33χρονη.

Στην συνέντευξή της μέσα από την φυλακή, η 33χρονη επισημαίνει ότι το «Παίδων» ανακοίνωσε πως δεν χορήγησε κεταμίνη στην μεγάλη της κόρη, και ισχυρίζεται πως στην δικογραφία περιλαμβάνονται στοιχεία που δείχνουν ότι η συγκεκριμένη ουσία υπήρχε στο νοσοκομείο:

«Εγώ δεν την ήξερα την ουσία αυτή. Πρόσβαση δεν έχω πουθενά και αυτό φαίνεται σιγά- σιγά και θα φανεί μέχρι το τέλος της υπόθεσης. Εγώ δεν έχω πρόσβαση και η κεταμίνη απ’ ό,τι είδα και από τις απαντήσεις του «Παίδων» στη δικογραφία και αυτά, είναι στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που κατέβηκαν να διασωληνώσουν το παιδί. […] Είπανε συγκεκριμένα που υπάρχει. Στην παιδοχειρουργική, στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ, στις ΜΕΘ, στη ΜΕΝ, είναι η μονάδα νεογνών και στο ακτινοθεραπευτικό αν δεν κάνω λάθος».

Στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνουν οι τηλεφωνικές κλήσεις που έκανε συγκεκριμένες ημέρες η κατηγορούμενη. Οι αστυνομικοί, που προσπαθούν να δέσουν το κατηγορητήριο, αναζητούν τυχόν ύποπτες επικοινωνίες της, με άτομα που είχαν την δυνατότητα να της δώσουν χέρι με χέρι την θανατηφόρο ουσία, καθώς εκτιμούν ότι δύσκολα θα μπορούσε να την προμηθευτεί από το διαδίκτυο. Η έρευνά τους έχει επεκταθεί σε πιάτσες ναρκωτικών, αναζητώντας την διαδρομή της κεταμίνης, η οποία αποδείχθηκε φονική για το 9χρονο κορίτσι.

Advertisement

Αστυνομικές και δικαστικές αρχές επιθυμούν να έχουν στα χέρια τους αδιάσειστα στοιχεία για την πλήρη εξιχνίαση των θανάτων και των τριών παιδιών. Αναμένουν τα πορίσματα των ιατροδικαστών για τα δύο μικρότερα κορίτσια της οικογένειας. Μετά από εντολή της αρμόδιας ανακρίτριας, η έρευνά τους συνεπικουρείται και από την ειδικό επιστήμονα Χαρά Σπηλιωπούλου.

Η ανακριτική διαδικασία θα συνεχιστεί και την Μεγάλη Εβδομάδα, με καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών, που σχετίζονται με την υπόθεση.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί μελετούν διεξοδικά αντίστοιχες περιπτώσεις του εξωτερικού, επιχειρώντας να αντλήσουν γνώση και να ακολουθήσουν εναλλακτικές διαδρομές που θα ρίξουν φως στην έρευνά τους.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Euro Cup ανδρών -«Αγκαλιά» με την πρόκριση η Βουλιαγμένη με νίκη θρίλερ στα πέναλτι επί της Τριέστε

05/10/25 1:21 μμ

Euro Cup ανδρών -«Αγκαλιά» με την πρόκριση η Βουλιαγμένη με νίκη θρίλερ στα πέναλτι επί της Τριέστε

Σε αγώνα δρόμου το ΑΣΕΠ για την έγκαιρη υλοποίηση του προγραμματισμού προσλήψεων

05/10/25 1:14 μμ

Σε αγώνα δρόμου το ΑΣΕΠ για την έγκαιρη υλοποίηση του προγραμματισμού προσλήψεων

Η Νάξος στο επίκεντρο του χάρτη της διεθνούς γαστρονομίας

05/10/25 1:11 μμ

Η Νάξος στο επίκεντρο του χάρτη της διεθνούς γαστρονομίας

ΠΑΟΚ: Το ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα του 1999 στα Τέμπη

05/10/25 1:07 μμ

ΠΑΟΚ: Το ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα του 1999 στα Τέμπη

Κύκλωμα με απάτες ΦΠΑ -Στη φυλακή οι πρώτοι κατηγορούμενοι

05/10/25 12:13 μμ

Κύκλωμα με απάτες ΦΠΑ – Στη φυλακή οι πρώτοι κατηγορούμενοι

«Δικό μας χρέος είναι να εξασφαλίσουμε ότι οι περιορισμοί της νομοθεσίας, που ισχύουν στο Αιγαίο, θα ισχύουν για όλους»

05/10/25 12:08 μμ

Μητσοτάκης: Με το πρόγραμμα «Αμοργόραμα» προστατεύεται η θάλασσα και υποστηρίζεται η αλιεία

Η Λευκή Νύχτα επιστρέφει στις Σέρρες!

05/10/25 11:32 πμ

Η Λευκή Νύχτα επιστρέφει στις Σέρρες!

5 βότανα που δεν πρέπει ποτέ να φυτεύονται μαζί

05/10/25 11:31 πμ

5 βότανα που δεν πρέπει ποτέ να φυτεύονται μαζί

Μαρμελάδα σύκο

05/10/25 9:57 πμ

Μαρμελάδα σύκο

Μοντέλο «βάτραχος» ή «χταπόδι»; Τα πιθανά σενάρια για το μέλλον της καινοτομίας στην ΠΚΜ

05/10/25 11:20 πμ

Μοντέλο «βάτραχος» ή «χταπόδι»; Τα πιθανά σενάρια για το μέλλον της καινοτομίας στην ΠΚΜ

Αντετοκούνμπο: «Θα είμαι έτοιμος στην πρεμιέρα»

05/10/25 11:18 πμ

Αντετοκούνμπο: «Θα είμαι έτοιμος στην πρεμιέρα»

Πώς να επιλέξετε το σωστό χρώμα για τον καναπέ σας

05/10/25 9:56 πμ

Πώς να επιλέξετε το σωστό χρώμα για τον καναπέ σας