Με θέση άρνησης στη βαριά κατηγορία που της αποδίδουν οι δικαστικές αρχές, ότι εκπόρνευε το παιδί της, θα μεταχθεί μετά το μεσημέρι ενώπιον της Ανακρίτριας η μητέρα της 12χρονης από ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Με θέση άρνησης στη βαριά κατηγορία που της αποδίδουν οι δικαστικές αρχές, ότι εκπόρνευε το παιδί της, θα μεταχθεί μετά το μεσημέρι ενώπιον της Ανακρίτριας η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό.

Advertisement
 

Η 37χρονη γυναίκα καλείται σήμερα να δώσει απαντήσεις σε όσα καταλογίζονται στο κατηγορητήριο που συνέταξε σε βάρος της, την περασμένη Τετάρτη, η 33η Τακτική Ανακρίτρια που εξέδωσε εναντίον της ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας.

Η κατηγορία που η μητέρα του παιδιού «μοιράζεται» με τον ήδη προσωρινά κρατούμενο πρώην εργοδότη της, Ηλία Μίχο, αφορά συγκεκριμένα στοιχεία που, κατά τη δικογραφία, την τοποθετούν στην πλευρά με εκείνους που εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά το κοριτσάκι.

Στοιχεία που σχετίζονται με μικρά χρηματικά ποσά που φαίνεται να έχει δεχθεί σε λογαριασμό της τα οποία, σύμφωνα με τον εκ των συνηγόρων της Απόστολο Λύτρα, δεν εμβάστηκαν από τον συγκατηγορούμενο της για μαστροπεία, αλλά από άλλα πρόσωπα. Φαίνεται, επίσης, πως ένα από τα στοιχεία που την φέρνουν αντιμέτωπη με τη δικαστική λειτουργό είναι η ενεργοποίηση του ψεύτικου προφίλ του κοριτσιού σε ιστότοπο ραντεβού, από το WiFi του σπιτιού. Το στοιχείο αυτό, κατά τη δικογραφία, καθιστά την 37χρονη μητέρα ύποπτη ως συνδιαχειρίστρια του επίμαχου λογαριασμού που είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος.

Η θέση της κατηγορουμένης είναι κάθετη, πως δεν έκανε ποτέ κάτι σε βάρος του παιδιού και πως όταν πληροφορήθηκε από συγγενικό της πρόσωπο όσα γίνονταν με τον Ηλία Μίχο, την έκαναν έξαλλη. Προς επίρρωση του ισχυρισμού της, η γυναίκα επικαλείται τα μηνύματα που φαίνεται να του είχε στείλει, στα οποία εμφανίζεται έξαλλη και απειλεί να «του φάει το λαρύγγι».

Ο ίδιος ο 53χρονος, λίγες ώρες πριν εκδοθεί το ένταλμα για τη μητέρα, απολογούμενος ενώπιον της Ανακρίτριας για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος της 12χρονης, φέρεται να έβαλε την 37χρονη στο κάδρο της μαστροπείας, λέγοντας πως θεωρεί ότι «η μητέρα γνώριζε».

Advertisement

Κατά τον Ηλία Μίχο, ο οποίος αποδέχθηκε μόνο ότι «είχε συνευρεθεί» με το παιδί, η 12χρονη του είχε πει πως πριν από εκείνον «είχε πάει και με άλλους άντρες». Η συνήγορος της 37χρονης Ασπασία Ταραχοπούλου δήλωσε πως όσα ισχυρίστηκε ο Ηλίας Μίχος στην Ανακρίτρια αποδεικνύουν ουσιαστικά πως η μητέρα του κοριτσιού δεν γνώριζε τίποτα.

Η υπεράσπιση της μητέρας του παιδιού επιμένει πως δεν υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος της και πως όσα την κατέστησαν κατηγορούμενη δεν είναι σημαντικά και πάντως υπάρχουν εξηγήσεις που θα παραθέσουν ενώπιον της δικαστικής λειτουργού. Ειδικά για τα ποσά που εντοπίστηκαν στον λογαριασμό της μητέρας, ο κ. Λύτρας έχει δηλώσει πως «η 12χρονη έχει δώσει εξηγήσεις για το πώς έγινε η διαδικασία, ότι πήρε το ΙΒΑΝ της μητέρας και είχε στην κατοχή της την κάρτα, το οποίο το έδωσε στον Μίχο. Αυτό έχει πει η μικρή».

Ενώπιον της Ανακρίτριας θα οδηγηθούν σήμερα και οι άλλοι δύο συλληφθέντες έπειτα από εντάλματα, 33 και 36 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής. Ο ένας εξ αυτών φέρεται να είχε καταθέσει χρήματα σε λογαριασμό της μητέρας και να είχε έρθει σε επαφή με το παιδί μέσω Viber. Ο δεύτερος φαίνεται πως ήταν «πελάτης» του Μίχου. Επίσης, το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί μετά τον εισαγγελέα στην Ανακρίτρια και ο 34χρονος, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης.

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο «χάρτης» πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 19 Δεκεμβρίου

13/12/25 9:10 μμ

Ο «χάρτης» πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 19 Δεκεμβρίου

Κ. Τασούλας: Ενεργές οι ελληνικές αξιώσεις για αποζημιώσεις από τα εγκλήματα πολέμου

13/12/25 9:04 μμ

Κ. Τασούλας: Ενεργές οι ελληνικές αξιώσεις για αποζημιώσεις από τα εγκλήματα πολέμου

Χατζηβασιλείου στη Βουλή για Προϋπολογισμό: Εθνική προτεραιότητα το μέλλον του πρωτογενούς τομέα - Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή των ευρωπαϊκών πολιτικών

13/12/25 9:00 μμ

Χατζηβασιλείου στη Βουλή για Προϋπολογισμό: Εθνική προτεραιότητα το μέλλον του πρωτογενούς τομέα – Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή των ευρωπαϊκών πολιτικών

ΟΠΕΚΕΠΕ: «Θα αποδομηθεί το κατηγορητήριο» δηλώνουν συνήγοροι υπεράσπισης συλληφθέντων

13/12/25 8:48 μμ

ΟΠΕΚΕΠΕ: «Θα αποδομηθεί το κατηγορητήριο» δηλώνουν συνήγοροι υπεράσπισης συλληφθέντων

Παύλος Μαρινάκης: Έχουμε πει ναι στο διάλογο, όχι στο κλείσιμο των δρόμων, όχι σε ταλαιπωρία ανθρώπων

13/12/25 8:41 μμ

Παύλος Μαρινάκης: Έχουμε πει ναι στο διάλογο, όχι στο κλείσιμο των δρόμων, όχι σε ταλαιπωρία ανθρώπων

Κρήτη: Ερευνούσαν τη σύζυγο για τις παράνομες επιδοτήσεις, συνέλαβαν τον σύζυγο για οπλοκατοχή

13/12/25 8:36 μμ

Κρήτη: Ερευνούσαν τη σύζυγο για τις παράνομες επιδοτήσεις, συνέλαβαν τον σύζυγο για οπλοκατοχή

Σέρρες: «Θανάτωσαν τα 814 ζώα μου, διαλύθηκε η ζωή μου» - Κτηνοτρόφος πατέρας 2 μηνών βρέφους σε απελπισία

13/12/25 8:19 μμ

Σέρρες: «Θανάτωσαν τα 814 ζώα μου, διαλύθηκε η ζωή μου» – Κτηνοτρόφος πατέρας 2 μηνών βρέφους σε απελπισία

H εκλογή Πιερρακάκη και το "asset" Τάσος Χατζηβασιλείου - video

13/12/25 8:19 μμ

Εκλογή Πιερρακάκη και το “asset” Τάσος Χατζηβασιλείου – video

Αγρότες: Δεν θα πάνε στη συνάντηση στο Μαξίμου την Δευτέρα – Τι αποφάσισαν στη σύσκεψη στη Νίκαια

13/12/25 4:51 μμ

Αγρότες: Δεν θα πάνε στη συνάντηση στο Μαξίμου την Δευτέρα – Τι αποφάσισαν στη σύσκεψη στη Νίκαια

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση με τις παράνομες επιδοτήσεις στην Κρήτη, δήλωναν και εκτάσεις πεθαμένων

13/12/25 3:28 μμ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση με τις παράνομες επιδοτήσεις στην Κρήτη, δήλωναν και εκτάσεις θανόντων

Κυρ. Μητσοτάκης σε προέδρους ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ: Ψηφίζουμε έναν προϋπολογισμό που μετατρέπει την πρόοδο της οικονομίας σε ατομική προκοπή

13/12/25 3:12 μμ

Κυρ. Μητσοτάκης σε προέδρους ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ: Ψηφίζουμε έναν προϋπολογισμό που μετατρέπει την πρόοδο της οικονομίας σε ατομική προκοπή

Κ. Πιερρακάκης: Οι αποφάσεις του Eurogroup να έχουν άμεσο αποτύπωμα στη ζωή των πολιτών

13/12/25 3:00 μμ

Κ. Πιερρακάκης: Οι αποφάσεις του Eurogroup να έχουν άμεσο αποτύπωμα στη ζωή των πολιτών