Μητσοτάκης από Δράμα: “Ισχυρή Αυτοδυναμία ή εκλογές τον Αύγουστο”- video

Κ.Μητσοτάκης από Δράμα: «Ο πατριωτισμός της ευθύνης μετριέται με αποτελέσματα»

Eπίσκεψη στη Δράμα πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης αφού πριν επισκέφτηκε την Καβάλα και το νησί της Θάσου στα πλαίσια της περιοδείας του στην Βόρεια Ελλάδα για τις εκλογές στις 25 Ιουνίου.

Με θερμή υποδοχή απο τους πολίτες ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Δράμα απηύθυνε χαιρετισμό και έστειλε το Μήνυμα της Νίκης ζητώντας Ισχυρή Αυτοδυναμία για σταθερή κυβέρνηση που υλοποιεί αλλαγές και παράλληλα τόνισε το μεγάλο κόστος που έχουν οι Δεύτερες εκλογές επειδή το ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ με την απλή αναλογική.

Κάτοικοι της Δράμας αλλά και επισκέπτες από πολλά μέρη της Ελλάδας συγκεντρώθηκαν από νωρίς ώστε να είναι παρόντες κατά την άφιξη του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους πολίτες για την αγάπη και την εμπιστοσύνη στην Νέα Δημοκρατία καθώς επιβράβευσαν τη μεγάλη προσπάθεια την οποία έκανε η παράταξή εδώ και τέσσερα χρόνια.

Υποψήφιοι Υπουργοί, Βουλευτές, Δήμαρχοι άλλα και τοπικοί φορείς έστειλαν το δικό τους Μήνυμα από τη Δράμα για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου








Ρεπορτάζ –Επιμέλεια: Παρασκευή Κωνσταντινίδου