Χαλκιδική: Έκλεψαν 37 τόνους ελαιόλαδο από συνεταιρισμό στον Πολύγυρο

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στη Χαλκιδική καθώς άγνωστοι εισέβαλαν στον συνεταιρισμό Ελαιουργίας και άρπαξαν 37 τόνους λαδιού.

Είναι ένα ακόμη περιστατικό κλοπής από την στιγμή που η τιμή του λαδιού έχει εκτοξευτεί στα ύψη.

Στην καταγγελία εξαφάνισης τόνων λαδιού προχώρησε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ελαιουργίας στον Πολύγυρο, στη Χαλκιδική, το πρωί της Τρίτης 3 Οκτωβρίου.

Η καταγγελλόμενη κλοπή, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Συνεταιρισμού Ελαιουργίας Πολυγύρου, πραγματοποιήθηκε στους χώρους-αποθήκες που στεγάζεται το απόθεμα του Συνεταιρισμού, όπως και των μελών του.

Τα μέλη του Συνεταιρισμού δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν αντίκρισαν άδειους τους πάτους των βαρελιών, καθώς η φερόμενη κλοπή αφορά σχεδόν 37 τόνους ελαιόλαδου, με τη ζημιά να ξεπερνά τις 370.000 ευρώ.

Η κλοπή φέρεται να πραγματοποιήθηκε από τον χώρο που φυλάσσουν οι παραγωγοί το λάδι τους.


Babis


Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega:

Το τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου, που έχει αναλάβει την υπόθεση, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ως προς την υπόθεση και τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε η φερόμενη κλοπή. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ο τρόπος που αφαιρέθηκαν οι τόνοι λαδιού, που καταγγέλλουν οι παραγωγοί.

ΕλλάδαΑστυνομικάΧαλκιδική: Έκλεψαν 37 τόνους ελαιόλαδο από συνεταιρισμό στον Πολύγυρο

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Κ.Δημογλίδου: Δεν γνωρίζουμε αν όντως ήθελε να τοποθετήσει στο συγκεκριμένο σημείο τον μηχανισμό

Η 38χρονη ήταν σεσημασμένη για ληστείες, κλοπές, τοκογλυφία και...

Το Άργος τίμησε τον πολιούχο του Άγιο Πέτρο τον θαυματουργό – video

Με μεγαλοπρέπεια η πόλη του Άργους τίμησε τον προστάτη...

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μαχαίρι σε 34χρονο – Τον τραυμάτισε η σύντροφός του

Στο νοσοκομείο Παπανικολάου νοσηλεύεται 34χρονος με καταγωγή από την...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 4 Μαΐου

Στις 4 Μαΐου σύμφωνα με το εορτολόγιο είναι των...

Τελευταία Νέα