Σέρρες: Επιτόπιο έλεγχο από τους “ΕΝΤΟΣ” στο Δημοτικό Στάδιο και το Κολυμβητήριο- Video

Επιτόπιο έλεγχο από τους "ΕΝΤΟΣ" στο Δημοτικό Στάδιο και το Κολυμβητήριο- Video
Επιτόπιο έλεγχο από τους "ΕΝΤΟΣ" στο Δημοτικό Στάδιο και το Κολυμβητήριο- Video

Επιτόπιο έλεγχο στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Σερρών πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος Βαρβάρα Μητλιάγκα συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι ξεναγήθηκαν στους χώρους προκειμένου να δουν από κοντά τα προβλήματα και τις ελλείψεις και συνομίλησαν με υπεύθυνους αθλητικών συλλόγων, προπονητές, αθλητές και πολίτες.

Στόχος της παράταξης ΕΝΤΟΣ είναι η κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων βελτίωσης προς όφελος των Σερραίων πολιτών και των επισκεπτών.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της παράταξης ΕΝΤΟΣ κ. Γιώργο Στύλλα η αίθουσα των βαρών, οι τουαλέτες, ο χλοοτάπητας αλλά και ο κλειστός χώρος του γυμναστηρίου παρουσιάζουν εικόνα του 1990. “Η δυτική κερκίδα του σταδίου είναι κλειστή και οι τουαλέτες λειτουργούν ακόμη με βόθρο”.

Σε συνέχεια των επιτόπιων επισκέψεων το κλιμάκιο μετέβη στο δημοτικό κολυμβητήριο, το οποίο παραμένει κλειστό και όπως ανέφερε ο κ. Στύλλας θα παραμείνει κλειστό για πολύ καιρό ακόμη και επισήμανε βασική έλλειψη προγραμματισμού από πλευράς δημοτικής αρχής.








ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΠΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ