Ολοκληρώθηκε η επανακαταμέτρηση των ψήφων για τον Δήμο Σερρών- Video

Σήμερα το πρωί στις 10:10 ξεκίνησε η διαδικασία επανακαταμέτρησης ψήφων στο Πρωτοδικείο Σερρών για τον Δήμο Σερρών που ζήτησε η Συμμαχία Σερραίων

Η διαδικασία για την επανακαταμέτρηση των ψήφων για το Δήμο Σερρών, ολοκληρώθηκε μετά από 6 ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες, έδειξε πως δεν υπάρχει διαφοροποίηση στο εκλογικό αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί πως η σημερινή διαδικασία είχε ως στόχο την καταγραφή των ψηφοδελτίων που χρήζουν περαιτέρω αξιολόγησης. Αν θεωρηθεί από κάποια εμπλεκόμενη πλευρά ότι πρέπει να κατατεθεί ένσταση, τότε και η άλλη, θα καταθέσει αντένσταση και στη συνέχεια το Διοικητικό Πρωτοδικείο θα εκδικάσει τα συγκεκριμένα ψηφοδέλτια για το αν καταμετρηθούν ή αν θα ακυρωθούν.

Από την μεριά της παράταξης της κ. Μητλιάγκα, ο δικηγόρος Γιώργος Καλαιτζής που μίλησε στο Επιλογές, τονίζει ότι θα περιμένουν την επόμενη κίνηση της παράταξης του κ. Χρυσάφη








Να θυμίσουμε πως στις εκλογές της Κυριακής ο συνδυασμός “Εντός” της Βαρβάρας Μητλιάγκα κέρδισε με 37 ψήφους διαφορά. Συγκεκριμένα έλαβε 17.030 και ποσοστό 47,85% και η ¨Συμμαχία Σερραίων” 16.993 και ποσοστό 47,75%. Τρίτη η Ελένη Τούσκα της “Λαικής Συσπείρωσης” με 1.565 ποσοστό 4,40%.