34.2 C
Serres

Λαϊλιάς: “Έχουμε λιφτ με τον εργολάβο απλήρωτο- Ο δήμος Σερρών ξέχασε το έργο;”

Date:

Σήμερα ήρθαν οι αρμόδιοι από την Ιταλία και την Αυστρία για να δώσουν την απαραίτητη πιστοποίηση για το lift στον Λαϊλιά. Ωστόσο σύμφωνα με τον ταμία του Ορειβατικού Συλλόγου ο ανάδοχος εργολάβος του έργου παραμένει απλήρωτος. Ο κ. Ευθυμιάδης ξεκαθαρίζει πως το Υπουργείο Υποδομών έπραξε τα δέοντα και την διεκπεραίωση του έργου ανέλαβε ο δήμος Σερρών με την τεχνική υπηρεσία η οποία δεν έστειλε τμηματικούς λογαριασμούς στον ανάδοχο με αποτέλεσμα να σημειώνεται χαρακτηριστική καθυστέρηση.

Σήμερα  δίνεται  η πιστοποίηση  του νέου υπερσύγχρονου  lift στον Λαϊλιά Σερρών καθώς από το πρωί βρίσκονται στο χιονοδρομικό κέντρο  οι  αρμόδιοι  από την Ιταλία και την Αυστρία  για να πραγματοποιήσουν τους  απαιτούμενους ελέγχους και να δώσουν το πράσινο φως  λειτουργίας του. 

Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα είπε ο ταμίας του Ορειβατικού Συλλόγου Γρηγόρης  Ευθυμιάδης, μιλώντας στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ και στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, παρόλο που το έργο είναι έτοιμο , δεν είναι σίγουρο ότι θα παραδοθεί από τον ανάδοχο  καθώς  μέχρι και σήμερα  παρόλο που έχει παραδώσει λογαριασμούς στον Δήμο Σερρών παραμένει απλήρωτος για το σύνολο του έργου το οποίο και έχει ολοκληρώσει.  

Ο χρόνος πιέζει σύμφωνα με τον κ. Ευθυμιάδη. Η έναρξη της χειμερινής περιόδου έχει ξεκινήσει και η οποιαδήποτε καθυστέρηση είναι εις βάρος τους.

Έτσι λοιπόν, lift  έχουμε, η διαδικασία πιστοποίησης του ολοκληρώνεται, όμως από τον Δήμο Σερρών και την αρμόδια Τεχνική υπηρεσία από ότι φαίνεται δεν έχουν κινηθεί έγκαιρα τα νήματα ώστε όλα να κυλήσουν χωρίς άγχη και προβλήματα.  Το νέο lift  ήρθε να εκσυγχρονίσει  τις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου, το υπουργείο έπραξε τα δέοντα και την διεκπεραίωση του έργου ανέλαβε ο δήμος. Ωστόσο ποτέ δεν έστειλε τμηματικούς λογαριασμούς  με αποτέλεσμα να σημειώνεται χαρακτηριστική καθυστέρηση, 








ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΣέρρεςΛαϊλιάς: "Έχουμε λιφτ με τον εργολάβο απλήρωτο- Ο δήμος Σερρών ξέχασε το...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Φωτιά στις Σέρρες, σηκώθηκαν εναέρια μέσα

Συναγερμός σήμανε σήμερα το απόγευμα (27.07.2024) στις Σέρρες μετά...

Σέρρες: Ο καύσωνας κατέστρεψε τα αμπέλια – Σε απόγνωση οι παραγωγοί στο χωριό Άμπελοι

Πολύ σημαντικό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι αμπελοκαλλιεργητές στο χωριό Άμπελοι...

Σέρρες: Καίει για δέκατη μέρα η φωτιά στο όρος Όρβηλος (φωτο)

Μάχη με τις φλόγες για δέκατη μέρα συνεχίζουν να...

Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά: Χορήγηση υποτροφιών για φοίτηση στο Ε.Α.Π.

Το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά Δήμου Σερρών ενημερώνει...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα