Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτειά του και το παράπονο του βουλευτή

Έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης σε ηλικά 79 ετών ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε περιγράψει, σε δραματικό τόνο, την σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, ενώ είχε εκφράσει και παράπονα για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένειά του στο νοσοκομείο.

Advertisement

Η περιπέτεια του πατέρα του στο «Αττικόν», η απάντηση Γεωργιάδη και οι εξηγήσεις του νοσοκομείου

Στο μεταξύ, αποφασισμένος να αποκαλύψει όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του πατέρα του εμφανίστηκε ο Γιάννης Καλλιάνος. Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε στο protothema.gr ότι «όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και θα βγουν όλα στο φως. Το τι λέει ο κάθε ένας δεν με ενδιαφέρει. Δεν με απασχολεί η γνώμη τρίτων που δεν γνωρίζουν τι συνέβαινε στο δωμάτιο του πατέρα μου. Υπόσχομαι ότι όλα θα βγουν και τότε θα καταλάβουν ποιος έχει δίκιο. Διότι έχω στοιχεία που αποδεικνύουν την αλήθεια». Η παραπάνω δήλωση του κ. Καλλιάνου είναι ένα μήνυμα προς όλους εκείνους, όπως λέει, που χωρίς να γνωρίζουν τι συνέβη στο δωμάτιο που βρισκόταν ο πατέρας του μέχρι να μεταφερθεί στην εντατική κάνουν δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση.

Η περιπέτεια του πατέρα του Καλλιάνου για να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του «Αττικόν»

Όλα ξεκίνησαν με το βίντεο που ανήρτησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος, στο οποίο περιγράφει την περιπέτεια υγείας του πατέρα του, Δημήτρη, αφήνοντας αιχμές για την αντιμετώπισή του σε συγκεκριμένο δημόσιο νοσηλευτικό ίδρυμα. Ακούγοντας κανείς το βίντεο, τού δημιουργούνται ερωτήματα σε σχέση με τη μεταχείριση του ασθενή και τυχόν αδιαφορία από το ιατρικό προσωπικό. Τόσο, όμως, η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος όσο και ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, τοποθετούμενοι για το περιστατικό, διαβεβαιώνουν πως ακολουθήθηκε κατά γράμμα συγκεκριμένο πρωτόκολλο που ισχύει για κάθε ασθενή του ΕΣΥ.

Η βασική ένσταση της οικογένειας και αιτία της έντασης που αποτυπώνεται στο βίντεο είναι η παραμονή του 79χρονου εκτός ΜΕΘ για ημέρες, με τον γνωστό μετεωρολόγο να αφήνει να εννοηθεί ότι εάν είχε μπει νωρίτερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας πιθανόν η υγεία του να έβαινε βελτιούμενη.

Advertisement
Family Kitchen

Όλα ξεκίνησαν την Τρίτη όταν ο Γιάννης Καλλιάνος δημοσιοποίησε ένα βίντεο. Σε αυτό, με δάκρυα στα μάτια κατηγόρησε γιατρούς του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται εδώ και ημέρες ο πατέρας του ότι δεν έδωσαν τη δέουσα σημασία στη φροντίδα του. Μάλιστα, αναφέρεται ευθέως στον γιατρό που χειρούργησε τον Δημήτρη Καλλιάνο για το διαβητικό πόδι, καθώς και άλλους γιατρούς του νοσοκομείου, οι οποίοι υποστήριζαν πως ο ασθενής πάει καλά, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο βίντεο, ενώ έπαθε ανακοπή και τελικά εισήχθη σε ΜΕΘ. «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά», λέει συγκεκριμένα.

Όπως έγινε γνωστό, το νοσοκομείο το οποίο μπήκε στο στόχαστρο του βουλευτή της ΝΔ είναι το «Αττικόν». Πριν διακομιστεί σε αυτό ο πατέρας του, είχε μεταφερθεί στην εφημερία του Ασκληπιείου Βούλας, όπου κρίθηκε ότι χρειάζεται μεταφορά σε νοσηλευτικό ίδρυμα με αγγειοχειρουργική κλινική για την αντιμετώπιση βαριάς επιπλοκής από τον σακχαρώδη διαβήτη.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί ανήμερα της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ευλογούνται τα σταφύλια

05/08/25 8:55 πμ

Γιατί ανήμερα της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ευλογούνται τα σταφύλια

Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος: Πότε έγινε και γιατί την γιορτάζουμε 06 Αυγούστου

05/08/25 8:51 πμ

Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος: Πότε έγινε και γιατί την γιορτάζουμε 6 Αυγούστου

Βιολογικά προϊόντα: Εξάμηνη αναστολή σε εταιρία πιστοποίησης

05/08/25 8:46 πμ

Βιολογικά προϊόντα: Εξάμηνη αναστολή σε εταιρία πιστοποίησης

8 φυτά που επιβιώνουν με ελάχιστο πότισμα

05/08/25 8:37 πμ

8 φυτά που επιβιώνουν με ελάχιστο πότισμα

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Οκτώ χρήσιμες οδηγίες για την αντιμετώπιση τσιμπήματος από μωβ μέδουσα

05/08/25 8:33 πμ

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Οκτώ χρήσιμες οδηγίες για την αντιμετώπιση τσιμπήματος από μωβ μέδουσα

Άνοιξε και πάλι για πεζούς και οχήματα η παλαιά γέφυρα της Χαλκίδας

05/08/25 8:25 πμ

Άνοιξε και πάλι για πεζούς και οχήματα η παλαιά γέφυρα Χαλκίδας

ΥΠΑΑΤ: Στήριξη 63 εκατ. ευρώ στους κτηνοτρόφους, λόγω εγκλεισμού και ζωονόσων

05/08/25 8:25 πμ

ΥΠΑΑΤ: Στήριξη 63 εκατ. ευρώ στους κτηνοτρόφους, λόγω εγκλεισμού και ζωονόσων

ΗΠΑ: Ανεξέλεγκτη μαίνεται επί έναν μήνα η πυρκαγιά στο Γκραντ Κάνιον

05/08/25 8:12 πμ

ΗΠΑ: Ανεξέλεγκτη μαίνεται επί έναν μήνα η πυρκαγιά στο Γκραντ Κάνιον

ΡΑΑΕΥ: Έρχονται τα “κόκκινα” τιμολόγια ρεύματος – Όσα πρέπει να ξέρετε

05/08/25 9:49 πμ

ΡΑΑΕΥ: Έρχονται τα κόκκινα τιμολόγια ρεύματος – Όσα πρέπει να ξέρετε

Σεισμός 3,7 βαθμών στο Άγιον Όρος

05/08/25 7:57 πμ

Σεισμός 3,7 βαθμών στο Άγιον Όρος

04/08/25 10:54 μμ

Τα Κάτω Πορόια Σερρών μετατρέπονται σε ντεκόρ κινηματογραφικής ταινίας

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι επενδύσεις στην άμυνα και την ασφάλεια έχουν καταστεί ευρωπαϊκή προτεραιότητα

04/08/25 10:39 μμ

Επίσκεψη Μητσοτάκη στην εταιρεία δορυφόρων ICEYE- Τα σχεδιά της για την Ελλάδα