33.6 C
Serres

ΙΧ έπεσε πάνω σε καφετέρια στη λεωφόρο Συγγρού – «10 λεπτά νωρίτερα ήταν γεμάτο το έξω εστιατόριο»

Date:

Εικόνες καταστροφής άφησε πίσω της η τρελή πορεία που ακολούθησε τα ξημερώματα ένα αυτοκίνητο το οποίο εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε στην είσοδο μιας καφετέριας στη λεωφόρο Συγγρού, χωρίς ευτυχώς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές στην τζαμαρία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ, το αυτοκίνητο κινούμενο επί της λεωφόρου Συγγρού στο ρεύμα προς Πειραιά, με ιλιγγιώδη ταχύτητα, όπως λένε οι πρώτες μαρτυρίες, προσπάθησε να στρίψει δεξιά στον παράδρομο στο ύψος του Παντείου Πανεπιστημίου.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να καρφωθεί στην είσοδο της καφετέριας. Ευτυχώς εκείνη την ώρα το καφέ δεν είχε ανοίξει.

Υπήρχε μόνο ένας εργαζόμενος στην κουζίνα του καταστήματος και ευτυχώς δεν υπήρχε κάποιος διερχόμενος πεζός παρότι είναι αρκετά κεντρικό σημείο ακριβώς απέναντι από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε κοντινή απόσταση υπάρχουν τρία μεγάλα ξενοδοχεία, ενώ ακριβώς δίπλα είναι η πιάτσα των ταξί








Μαρτυρία για το αυτοκίνητου που εισέβαλε σε καφετέρια – «10 λεπτά νωρίτερα ήταν γεμάτο το έξω εστιατόριο»

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο μάγειρας της καφετέριας «ήμουν μέσα και εξυπηρετούσαμε κόσμο στο μέσα εστιατόριο. Δέκα λεπτά νωρίτερα ήταν γεμάτο το έξω εστιατόριο, καθόντουσαν 20 άτομα».

«Ξαφνικά είδαμε να γκρεμίζεται η είσοδος και ένα μεγάλο αυτοκίνητο να μπαίνει μέσα. Αφού συνειδητοποίησα ότι είναι αυτοκίνητο ρωτάγαμε αν ήταν κανείς έξω. Ευτυχώς δεν ήταν κανείς» πρόσθεσε ο εργαζόμενος στην καφετέρια.

ΕλλάδαΑστυνομικάΙΧ έπεσε πάνω σε καφετέρια στη λεωφόρο Συγγρού – «10 λεπτά νωρίτερα...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σχεδόν 1.000 δενδρύλλια κάνναβης σε κρυμμένη φυτεία στην Κοζάνη – Τρεις συλλήψεις

Φυτεία με 958 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκε σε δύσβατη ορεινή...

Στην Αρκαδία ο Δ. Κουτσούμπας – Επισκέφθηκε εργαστήριο παραδοσιακής αρχιτεκτονικής

Γενναία χρηματοδότηση του μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Ανθη της Πέτρας,...

To Αρχαίο Λιμάνι Λεχαίου – Ένα «θαύμα» τεχνογνωσίας

Το λιμάνι του Λεχαίου, ήταν το βασικό λιμάνι -...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα