39.3 C
Serres

Τάσος Χατζηβασιλείου στον Αθήνα 984: «ΣΥΡΙΖΑ και Ελληνική Λύση συμπορεύονται στη διασπορά fake news»

Date:

«ΣΥΡΙΖΑ και Ελληνική Λύση συμπορεύονται στη διασπορά fake news ότι δήθεν ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε κενά στην εθνική άμυνα. Σε σοβαρά θέματα δεν χωρούν παιχνίδια. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει θωρακίσει υποδειγματικά τις Ένοπλες Δυνάμεις. Αυτό το αναγνωρίζουν όλοι», τόνισε ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 984», αναφερόμενος στις βολές της αντιπολίτευσης ότι δήθεν ο Πρωθυπουργός παραδέχθηκε κενά στην άμυνα της χώρας.

Ο κ. Χατζηβασιλείου τόνισε ότι η κριτική που ασκούν δυνάμεις της αντιπολίτευσης δεν εδράζεται στην πραγματικότητα. «Πρόκειται για μια ακόμα άθλια διαστρέβλωση της πραγματικότητας από τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ελληνική Λύση που δυστυχώς συμπορεύονται στην διασπορά fake news. Έχουν προχωρήσει σε μια απαράδεκτη κοπτοραπτική μέθοδο στην προσπάθεια να αποδώσουν στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη δήθεν δήλωση για κενά στην εθνική μας άμυνα, λόγω Ουκρανίας. Αυτά είναι αστεία πράγματα. Ο Πρωθυπουργός στη συνέντευξή του αναφέρθηκε ξεκάθαρα στην Ευρώπη κι όχι στη χώρα μας. Όποιος τη διαβάσει θα το αντιληφθεί, χωρίς δεύτερη σκέψη. Η αντιπολίτευση πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ειδικά όταν αναφέρεται σε εθνικά ευαίσθητα θέματα», δήλωσε.

Ο Σερραίος βουλευτής, αναφερόμενος στα αγκάθια στα ελληνοτουρκικά ενόψει της μαύρης επετείου για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στη Μεγαλόνησο, ξεκαθάρισε ότι «το μήνυμα στην Τουρκία είναι πως μόνη αποδεκτή λύση αποτελεί η πάγια θέση για μια διζωνική, δικοινοτική Ομοσπονδία». «Κάθε άλλη ιδέα απορρίπτεται από τον ΟΗΕ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη διεθνή κοινότητα», πρόσθεσε.

Ως προς την απόδοση από την Τουρκία καθεστώτος παρατηρητή στο ψευδοκράτος στο πλαίσιο του Οργανισμού Τουρκικών Κρατών, ο κ. Χατζηβασιλείου έκανε λόγο για τερτίπια και νομικά ανίσχυρες κινήσεις για ένα παράνομο μόρφωμα, που δεν αναγνωρίζεται από κανέναν, πλην της Άγκυρας.







Τέλος, ο κ. Χατζηβασιλείου κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας για αλυτρωτική ρητορική. «Εμείς δεν μπλοφάρουμε. Η ευρωπαϊκή πόρτα για τα Σκόπια θα κλείσει, αν συνεχίσουν να παίζουν κορώνα γράμματα την ευρωπαϊκή πορεία της πατρίδας τους», υπογράμμισε, ενώ διεμήνυσε πως «αυτό θα πλήξει κυρίως τους πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας, αποστερώντας τους από εργαλεία ανάπτυξης, ευημερίας αλλά και από την προσδοκία της ευρωπαϊκής ασφάλειας».

ΠολιτικήΤάσος Χατζηβασιλείου στον Αθήνα 984: «ΣΥΡΙΖΑ και Ελληνική Λύση συμπορεύονται στη διασπορά fake news»

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Στέφανος Κασσελάκης: Ζήτησε τηλεφωνικά συγγνώμη από τη Συρεγγέλα – Υποκριτική η στάση του λέει η ΝΔ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη γραμματέα της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα,...

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση στρέφεται στις λύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια στην ενέργεια

"Η κυβέρνηση στρέφεται στις λύσεις του ΣΥΡΙΖΑ", αναφέρει σε...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα