25.4 C
Serres

Τραγωδία στην Αμφιλοχία- Σκότωσε την γυναίκα του και έβαλε τέλος στην ζωή του

Date:

Σε τραγωδία εξελίχθηκε τα ξημερώματα η σχέση ενός νεαρού εν διαστάσει ζευγαριού στην Αμφιλοχία. Ο 42χρονος σύζυγος τραυμάτισε θανάσιμα με καραμπίνα την 37χρονη γυναίκα του και στην συνέχεια έβαλε τέλος στην ζωή του.

Ο δράστης και αυτόχειρας είχε στήσει καρτέρι θανάτου. Όλα συνέβησαν στις 4 τα ξημερώματα .Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΑΠΕ ΜΠΕ, περίμενε την άτυχη γυναίκα να επιστρέψει στο σπίτι της. Την στιγμή που εκείνη πάρκαρε το αυτοκίνητο της , πήδηξε από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου στον “ουρανό” του οχήματος και άρχισε να την πυροβολεί , ενώ την συνέχεια έστρεψε την κάνη του όπλου στον εαυτό του και έβαλε τέλος στην ζωή του.

Οι πυροβολισμοί αναστάτωσαν την γειτονιά και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Η τραγωδία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Αμφιλοχίας. Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά.







Του είχε υποβάλει μήνυση

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η 37χρονη την Πέμπτη, το θύμα είχε υποβάλει μήνυση στον 42χρονο για ενδοοικογενειακή βία και απειλή, ωστόσο δεν είχε καταστεί δυνατή η σύλληψή του. Η γυναίκα είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμούσε panic button και διαμονή σε καταφύγιο. 

Η τελευταία ανάρτηση

«Ξεχωριστοί οι άνθρωποι που μιλούν με τα μάτια… που νιώθουν με την ψυχή… κι αγαπούν με πράξεις!», έγραψε η 37χρονη σε μήνυμά της στα social media, λίγες ώρες πριν τη δολοφονία και την αυτοκτονία του δράστη.

ΕλλάδαΑστυνομικάΤραγωδία στην Αμφιλοχία- Σκότωσε την γυναίκα του και έβαλε τέλος στην ζωή...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σωρεία κακουργημάτων στο κύκλωμα εκβιαστών που εξάρθρωσε η Αστυνομία

Σωρεία κακουργημάτων περιλαμβάνονται στην δίωξη που άσκησε ο Εισαγγελέας...

Σέρρες: Έπεσε και τραυματίστηκε στις σπασμένες πλάκες του πεζοδρομίου- video

Σπασμένες επικίνδυνες πλάκες πεζοδρομίου στον πεζόδρομο της οδού Κωνσταντίνου...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα