Στ. Κασσελάκης: Ο Παύλος Πολάκης είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με έργο και ανιδιοτελή παρουσία

Date:

«Επειδή βλέπω διαρροές για ‘μισές’ και ‘ολόκληρες’ διαγραφές, επαναλαμβάνω:

Ο Παύλος Πολάκης διεγράφη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στο κοινοβούλιο. Είναι ζήτημα συμπεριφοράς, όχι πολιτικής», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, απαντώντας σε διαρροές σχετικά με το ζήτημα της διαγραφής του Παύλου Πολάκη.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τονίζει ότι «ο Παύλος Πολάκης είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με έργο, αντιπολιτευτική ισχύ και ανιδιοτελή παρουσία που όλοι γνωρίζουν. Και αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο». Προσθέτει ότι «υπάρχουν άλλοι που εσκεμμένα και καθημερινά πληγώνουν το κόμμα πολιτικά (και όχι συμπεριφορικά) για να υπηρετήσουν τις μικροφιλοδοξίες τους» και σχολιάζει: «Όσοι κρύβονται πίσω από διαρροές, ας ασχοληθούν με εκείνους καλύτερα».

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Κασσελάκη:

«Επειδή βλέπω διαρροές για «μισές» και «ολόκληρες» διαγραφές, επαναλαμβάνω:

Ο Παύλος Πολάκης διεγράφη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στο κοινοβούλιο. Είναι ζήτημα συμπεριφοράς, όχι πολιτικής.

Συμπεριφοράς, μέσα σε ένα Κοινοβούλιο που έχει ξεφτιλιστεί από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία μας πλασάρει αστική ευγένεια όσο συγκαλύπτει εγκλήματα και κρύβει σκάνδαλα.

Που μας κουνά το δάκτυλο όσο κρατά Βουλευτή κάποιον που δεν μπορεί ούτε καν να με αναγνωρίσει ως άνδρα – και με αυτόν τον τρόπο πληγώνει χιλιάδες συμπολίτες μας.








Κι όσο επίσης κρατά Βουλευτή κάποιον που δηλώνει ότι “ το θηλυκό είναι για να τίκτει” – και με αυτόν τον τρόπο απαξιώνει τους μισούς πολίτες της χώρας μας.

Και αυτούς τους κρατά ο Πρωθυπουργός, διότι φοβάται τη δεξιά του πτέρυγα που τον ελέγχει.

Ο Παύλος Πολάκης είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με έργο, αντιπολιτευτική ισχύ και ανιδιοτελή παρουσία που όλοι γνωρίζουν. Και αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο.

Υπάρχουν άλλοι που εσκεμμένα και καθημερινά πληγώνουν το κόμμα πολιτικά (και όχι συμπεριφορικά) για να υπηρετήσουν τις μικροφιλοδοξίες τους.

Όσοι κρύβονται πίσω από διαρροές, ας ασχοληθούν με εκείνους καλύτερα.».

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

ΠολιτικήΣτ. Κασσελάκης: Ο Παύλος Πολάκης είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με έργο και...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Κυρ. Μητσοτάκης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Πάμε δυνατά να πετύχουμε το καλύτερο»

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, βρίσκεται από χθες (26/7) στην...

Σ. Φάμελλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει κάθε προσπάθεια για την εξάλειψη της αθλητικής βίας

Κάθε προσπάθεια εξάλειψης της αθλητικής βίας στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα