29.8 C
Serres

Διδυμότειχο – Καταγγελία 32χρονης για τον σύντροφό της: Με κρατούσε φυλακισμένη, με χτυπούσε και με βίαζε

Date:

Σωματική και σεξουαλική κακοποίηση δέχθηκε 32χρονη μουσουλμάνα από τον ομόθρησκο σύντροφο της, η οποία νοσηλεύεται από χθες (Παρασκευή 2/8) στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Συγκεκριμένα, από τις 10 Ιουλίου μέχρι και σήμερα, η 32χρονη γυναίκα ζούσε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του κακοποιητή συντρόφου της, ο οποίος την χτυπούσε, την κρατούσε κλεισμένη μέσα στο σπίτι του και την βίαζε.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι του Σαββάτου (3/8), ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να δίνει το “παρών” στο τμήμα της περιοχής του, είχε αφεθεί ο 32χρονος, που αναζητείται, στα πλαίσια του αυτοφώρου, μετά και από την ανωτέρω καταγγελία της συντρόφου του.

Ο 32χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε προφυλακιστεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία.

Το θύμα, το οποίο ζούσε με τον κακοποιητή της το τελευταίο διάστημα στο σπίτι του, μαζί με τα πέντε παιδιά της που είχε αποκτήσει με άλλον σύντροφο, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, πως δεν μπορεί να αποκτήσει την εφαρμογή panic button, καθώς δεν έχει κινητό και δεν έχει και χρήματα για να αγοράσει.

Πάντως, όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές ενημερώσεις, αμέσως μόλις λάβει εξιτήριο από το στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, αναμένεται να κάνουν οι αστυνομικοί όλες τις ενέργειες έτσι ώστε να την οδηγήσουν για την ασφάλεια της σε κάποια δομή, μαζί με τα παιδιά της, εκτός αν δώσει κάποια άλλη εντολή ο εισαγγελέας.

Όσον αφορά στα παιδιά, προς ώρας βρίσκονται στο νοσοκομείο για φύλαξη μέχρι να ληφθούν σχετικές αποφάσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 32χρονος φέρεται για καιρό να κλείδωνε στο σπίτι την γυναίκα μαζί με τα παιδιά της και να την κακοποιούσε μέχρι που εκείνη κατάφερε να βγει. Γείτονες, άκουσαν φωνές με αποτέλεσμα να καλέσουν την Αστυνομία.

Το χρονικό

Οι αστυνομικοί είδαν το θύμα με εμφανή τραύματα στο σώμα και τα χέρια του, ενώ η ίδια κατήγγειλε, ότι την χτύπησε ο επίσης 32 ετών σύντροφος της.






Άμεσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου προκειμένου να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Στη συνέχεια φέρεται να είπε στους αστυνομικούς μέσα από το νοσοκομείο:

«Από τις 10/7/2024 μέχρι σήμερα με την χρήση σωματικής βίας με κρατούσε μέσα στο σπίτι του, χωρίς την θέληση μου. Επανειλημμένως με εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις, με τελευταία φορά, σήμερα στις 10 το πρωί».

Σε βάρος του 32χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη.

Τον είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες της ανταποκρίτριας της ΕΡΤ στην Ορεστιάδα, Μαρίας Μανακά, την 32χρονη περισυνέλλεξαν από τον δρόμο άνδρες της αστυνομίας, μετά από κλήση που δέχθηκε το Τμήμα Ασφαλείας Διδυμοτείχου από περαστικούς, στους οποίους στράφηκε η ίδια ζητώντας βοήθεια, ξεφεύγοντας από την προσοχή του.

Όπως φέρεται να είπε η ίδια, κατάγεται από την Καβάλα και γνώρισε μέσω του διαδικτύου τον 35χρονο, πριν από ένα μήνα και αποφάσισε να έρθει να τον γνωρίσει από κοντά.

Να σημειωθεί, ότι τον Φεβρουάριο ο 35χρονος -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- είχε απασχολήσει την Αστυνομία, όταν είχε τραυματισθεί σοβαρά από συμπλοκή με συνομήλικό του για προσωπικές διάφορες ερωτικού περιεχομένου. Ο ίδιος είχε χτυπηθεί στο κεφάλι με ξύλινο κοντάκιο όπλου, αφού πρώτα είχε βγάλει μαχαίρι στον φίλο του.

πηγή ertnews.gr

ΕλλάδαΔιδυμότειχο – Καταγγελία 32χρονης για τον σύντροφό της: Με κρατούσε φυλακισμένη, με...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα