24.7 C
Serres

Μ. Πρεβολαράκη: Ευγνώμων που κατάφερα να αγωνιστώ στους τελευταίους μου Ολυμπιακούς Αγώνες

Date:

Δεν τα κατάφερε η Μαρία Πρεβολαράκη που έχασε με 3-2 από την Βεντλ- Οι δηλώσεις της

Την ήττα με σκορ 3-2 γνώρισε η Μαρία Πρεβολαράκη, η οποία εύχεται η αντίπαλός της να φτάσει στον τελικό για να δει αν θα συνεχίσει στα ρεπεσάζ.

“Δυστυχώς ο αγώνας δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελα. Πήρα στην αρχή πόντο παρατήρηση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα θετικό γιατί συνήθως αν το ματς κυλάει ίσα ίσα, η δεύτερη παρατήρηση δίνεται στον αντίπαλο, όπως και έγινε. Οπότε μετά, βρέθηκα εγώ πίσω και να πρέπει να κυνηγάω να πάρω τους δύο πόντους. Είχα σχεδόν περάσει λίγο πριν το τέλος, αλλά ένα δικό μου λάθος, αντί να προσπαθήσω να περάσω τελείως από πίσω για να εξασφαλίσω τους δύο πόντους, ρίσκαρα και τράβηξα πίσω και δεν μου βγήκε. Τα λάθη πληρώνονται.






Είμαι ευγνώμων που κατάφερα να αγωνιστώ στους τελευταίους μου Ολυμπιακούς Αγώνες. Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θα ήθελα. Η αθλήτρια από τη Γερμανία είναι μία αθλήτρια, από την οποία δεν έχω χάσει στο παρελθόν και έχασα τώρα. Γενικώς νομίζω ότι η χρονιά δεν με θέλει. Αυτή τη χρονιά χάνω από αθλήτριες που δεν έχω ξαναχάσει και χάνω τώρα. Δεν είμαι πολύ ανεβασμένη ψυχολογικά και αυτό έχει επίπτωση και στην αγωνιστική μου απόδοση”.

ΑθλητικάΜ. Πρεβολαράκη: Ευγνώμων που κατάφερα να αγωνιστώ στους τελευταίους μου Ολυμπιακούς Αγώνες

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Η ελληνική αποστολή στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής, και...

Πρωταγωνίστρια η Ελλάδα στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Η ελληνική σημαία και ο ελληνικός εθνικός ύμνος δίνουν...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα