25.2 C
Serres

Σέρρες, πρόεδρος στο Μετόχι: “Θάβουν τους νεκρούς τους στο χωριό χωρίς να είναι κάτοικοι γιατί πληρώνουν λιγότερα χρήματα”- video

Date:

Τα νεκροταφεία στο Μετόχι γεμίζουν από κεκοιμημένους  που θάβονται στα κοιμητήρια χωρίς να είναι μόνιμοι  κάτοικοι του. Κάνουν οικογενειακούς τάφους άγνωστοι στην περιοχή και στο τέλος σύμφωνα με τον πρόεδρο του χωριού κ. Ιωάννη  Αποστολίδη δεν θα μείνει χώρος για τους ντόπιους. Οι λόγοι; οικονομικοί καθώς όπως λέει στο χωριό πληρώνουν 100 ευρώ μία φορά, ενώ αν θαφτούν στην πόλη πληρώνουν παραπάνω χρήματα.

Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εδώ. «Τρώμε κάθε μέρα παραμύθι από την δημοτική αρχή » δηλώνει αγανακτισμένος ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας  στο Μετόχι του δήμου Σερρών. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα πολλά και διάφορα. Το οδόστρωμα είναι σε κακή κατάσταση και οι εργασίες αποκατάστασης αν και ξεκίνησαν δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ.

Από τον Άννα στον Καϊάφα πηγαίνει ο κ. Αποστολίδης χωρίς να μπορεί να βγάλει άκρη. Οι δρόμοι είναι καρμανιόλες και θέτει μια σειρά ερωτημάτων.

«ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ  ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο  ΤΑΡΖΑΝ».

Όταν έρχεσαι στο Μετόχι νομίζεις ότι πηγαίνεις στη ζούγκλα και περιμένεις να δεις τον Ταρζάν. Δεν ζητάμε να γίνουμε Ν. Υόρκη, αναφέρει στην κάμερα του Epiloges.tv. “Ζητάμε τα αυτονόητα“. Παράλληλα ο πρόεδρος του Μετοχίου καλεί την δήμαρχο κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα να ανέβει στο χωριό για να δει πως ζουν οι κάτοικοι στον οικισμό .






ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΛΗΝΤΣΑΡΗΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΣέρρεςΣέρρες, πρόεδρος στο Μετόχι: "Θάβουν τους νεκρούς τους στο χωριό χωρίς να...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Η ελληνική αποστολή στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής, και...

Πρωταγωνίστρια η Ελλάδα στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Η ελληνική σημαία και ο ελληνικός εθνικός ύμνος δίνουν...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα