25.2 C
Serres

Μουσικό Σχολείο Σερρών: Συγχαρητήρια για τη διάκριση του Σερραίου Στέφανου Ραφαήλ Μυλωνόπουλου στη Διεθνή Ολυμπιάδα Χημείας

Date:

Συγχαρητήρια για τη μεγάλη διάκριση του Σερραίου Στέφανου Ραφαήλ Μυλωνόπουλου στη Διεθνή Ολυμπιάδα Χημείας από το Μουσικό Σχολείο Σερρών

Συγχαίρουμε τον απόφοιτο μαθητή του σχολείου μας Στέφανο Ραφαήλ  Μυλωνόπουλο για την συμμετοχή του στην 56η Διεθνή Ολυμπιάδα Χημείας που  διεξήχθη από τις 21 έως τις 30 Ιουλίου 2024 στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, όπου  μαζί με άλλους τρεις μαθητές απέσπασαν το χάλκινο μετάλλιο εκπροσωπώντας την  χώρα μας. 

Ειδικότερα αφού προκρίθηκε στον 37ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χημείας της Ένωσης  Ελλήνων Χημικών, στην συνέχεια προετοιμάστηκε εντατικά για ένα μήνα μετά τις  Πανελλαδικές στο ΕΚΠΑ από τρεις καθηγητές του Τμήματος Χημείας, τον κ.  Νικόλαο Ψαρουδάκη, τον κ. Κωνσταντίνο Μεθενίτη και τον κ. Ανδρέα Μορέ.  

Επίσης να αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος μαθητής εισήχθη 1ος στο Τμήμα  Χημείας του ΕΚΠΑ. 

Τα συγχαρητήρια του μέσω επιστολής προς το Μουσικό Σχολείο Σερρών και τον  μαθητή εξέφρασε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας  κ. Κόπτσης Αλέξανδρος επισημαίνοντας ότι «..η επιτυχία αυτή μας γεμίζει  περηφάνια και ελπίδα για το μέλλον της ελληνικής εκπαίδευσης και επιστήμης.  Συγχαίρουμε από καρδιάς τον Στέφανο-Ραφαήλ και ευχόμαστε καλή συνέχεια και  ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον». Επίσης ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Ν.Σερρών κ. Σωτηριάδης Δημήτριος μέσω της συγχαρητήριας  επιστολής του εύχεται στον μαθητή μας «..υγεία, πρόοδο, καλές σπουδές, επιτυχίες  και πολλές ακόμη διακρίσεις στην Επιστήμη της Χημείας που τόσο πολύ αγαπά».






Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στις σπουδές του και ακόμη  μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. 

Εκ μέρους της εκπαιδευτικής κοινότητας του Μουσικού Σχολείου Σερρών Η Διευθύντρια 

Δρ. Χρυσάνθη Παλάζη

ΣέρρεςΜουσικό Σχολείο Σερρών: Συγχαρητήρια για τη διάκριση του Σερραίου Στέφανου Ραφαήλ Μυλωνόπουλου...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σέρρες: Σε ασφαλές μέρος οι χήνες και χηνόπαπιες της τεχνητής λίμνης στην Κοιλάδα

Απομακρύνθηκε σε ασφαλή χώρο ο πληθυσμός των υδρόβιων πτηνών...

Αρχαία Αμφίπολη: Ο μεγάλος αρχαιολογικός πλούτος που «κρύβει» η γη της

Πληροφορίες για τη γεωστρατηγική της σημασία κατά την αρχαιότητα...

«Πλημμύρισαν» οι κοντινές παραλίες στις Σέρρες

Μαζική κάθοδο στις κοντινές παραλίες έκαναν αυτό το Σαββατοκύριακο...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα