24.7 C
Serres

Σέρβος αθλητής του crossfit πνίγηκε σε αγώνα στο Τέξας

Date:

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Σέρβος αθλητής του crossfit, Λάζαρ Ντούκιτς, ο οποίος πνίγηκε κατά την διάρκεια αγώνα κολύμβησης, στους αγώνες CrossFit Games, που διεξάγονται στο Τέξας, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

«Το CrossFit είναι βαθιά θλιμμένο για τον θάνατο ενός συμμετέχοντος των CrossFit Games κατά την διάρκεια αγώνα κολύμβησης. Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο του Λάζαρ Ντούκιτς. Συνεργαζόμαστε πλήρως με τις αρχές της πόλης Φορτ Γουόρθ του Τέξας», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Οι άλλοι αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι για εχθές (8/8) αναβλήθηκαν, χωρίς να διευκρινισθούν οι συνέπειες που θα έχει αυτό το δυστύχημα στην διοργάνωση.

Γεννημένος το 1995, ο Λάζαρ Ντούκιτς ήταν 88ος στην παγκόσμια κατάταξη, 33ος σε ευρωπαϊκό επίπεδο και 3ος στη Σερβία, ακριβώς πίσω από τον αδελφό του Λούκα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα CrossFit Games.

Στο Instagram, ο Λούκα Ντούκιτς είχε δημοσιεύσει τις τελευταίες ημέρες εικόνες με τον αδελφό του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για την διοργάνωση στο Τέξας.

Μια πολυεπιστημονική πρακτική, το crossfit, έγινε ένα πολύ δημοφιλές άθλημα σε όλο τον κόσμο, συνδυάζοντας άρση βαρών, γυμναστική, ακόμη και ασκήσεις αντοχής.

ΑθλητικάΣέρβος αθλητής του crossfit πνίγηκε σε αγώνα στο Τέξας

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Η ελληνική αποστολή στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής, και...

Πρωταγωνίστρια η Ελλάδα στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Η ελληνική σημαία και ο ελληνικός εθνικός ύμνος δίνουν...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα