25.2 C
Serres

Ανάδρομος Ερμής: Αυτά τα ζώδια μπορούν να χαλαρώσουν αυτή την περίοδο

Date:

Αν νιώθετε λιγάκι αποσυντονισμένες ή αισθάνεστε ότι ο συγχρονισμός σας είναι άκυρος, μπορείτε επίσημα να κατηγορήσετε τον ανάδρομο Ερμή.

Από τις 4 Αυγούστου, ο πλανήτης της επικοινωνίας και των λογιστικών ζητημάτων κινείται ανάδρομα, οπότε έχετε να ζήσετε τρεισήμισι εβδομάδες με τα περίεργα αποτελέσματά του. Έως τις 28 Αυγούστου, όλα τα ζώδια θα πρέπει να είναι πιο συνειδητοποιημένα όσον αφορά τα χρονοδιαγράμματα, τα σχέδιά τους, ακόμα και τις λέξεις που χρησιμοποιούν για να εκφράσουν τις ιδέες τους.

Αλλά για μερικά ζώδια, τα πιο τυχερά, ο ανάδρομος Ερμής δεν θα είναι πολύ ενοχλητικός.

Κριός

Αυτή η ανάδρομη πορεία είναι γεμάτη με κοσμικό δράμα από την αρχή μέχρι το τέλος, αλλά ευτυχώς για εσάς, τίποτα από αυτά δεν αφορά πλανήτες στο ζώδιό σας. Η τελευταία οπισθοδρόμηση του Ερμή ξεκινά στη ζώνη καθημερινής ρουτίνας του χάρτη σας, οπότε οι πρώτες δέκα ημέρες μπορεί να είναι πραγματικά απεχθείς όταν διαχειρίζεστε τα εργασιακά σας καθήκοντα και φροντίζετε τις προσωπικές σας ευθύνες.

Οι δονήσεις αλλάζουν μόλις ο Ερμής περάσει στον τομέα του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας στις 14 Αυγούστου, και ίσως διαπιστώσετε ότι αυτή η ενέργεια είναι περισσότερο χρήσιμη παρά επιζήμια. Αυτή η περίοδος των δύο εβδομάδων είναι υπέροχη για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα με έναν πρώην σύντροφο ή για να αναβιώσετε το πάθος με το ταίρι σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να κοιτάξει πίσω στα πράγματα που έκαναν την καρδιά σας να σκιρτήσει – και επικεντρωθείτε στο να φέρετε το παρελθόν στο παρόν και να το ζήσετε στο έπακρο.

Ζυγός

Αυτή η ανάδρομη πορεία ξεκινά σε ένα από τα πιο διακριτικά μέρη του χάρτη σας, οπότε μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι πρώτες δέκα ημέρες της ανάδρομης πορείας έρχονται και φεύγουν χωρίς πολλές φανφάρες. Όποια θέματα κι αν σας φέρνει ο Ερμής στην προσοχή σας, έρχονται μέσω του υποσυνείδητου, οπότε δώστε μεγάλη προσοχή στα όνειρά σας και στον εαυτό σας άφθονο χρόνο για να ξεκουραστεί. Διαφορετικά, μπορεί να μην παρατηρήσετε μεγάλη αλλαγή στην καθημερινότητά σας.






Μόλις περάσει η 14η Αυγούστου, ο Ερμής ξαναμπαίνει στον τομέα της κοινότητάς σας και ενδεχομένως να προκαλέσει κάποιο δράμα στην κοινωνική σας ομάδα ή να σας κάνει να αμφισβητήσετε τη θέση σας σε μια ομαδική δυναμική. Μην αναρωτιέστε για το τι υποστηρίζετε, αλλά δώστε στους φίλους σας κάποια περιθώρια αν νιώθετε ότι δεν έχετε ευθυγραμμιστεί μαζί τους. Είναι πιθανό να έχετε εξελιχθεί πέρα από τους ανθρώπους από τους οποίους περιβάλλεστε σήμερα, αλλά αυτή η ατμόσφαιρα θα μπορούσε επίσης να αποδοθεί σε κάποιες παρεξηγήσεις με ανάδρομη πορεία. Μείνετε ανοιχτές στις δυνατότητες, στις σκέψεις των άλλων και στα πιστεύω σας.

Αιγόκερως

Ο ανάδρομος Ερμής του Αυγούστου μπορεί να ξεκινάει στην περιοχή ενός άλλου γήινου ζωδίου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγχώνεστε. Το πρώτο δεκαήμερο αυτής της οπισθοδρόμησης θα μπορούσε να σας κάνει να αναθεωρήσετε τις γενικές πεποιθήσεις σας για τη ζωή, οπότε να είστε ανοιχτές στο να προσαρμόσετε τις προσωπικές σας φιλοσοφίες. Ωστόσο, αν έχετε προγραμματίσει κάποιο καλοκαιρινό ταξίδι αυτό το διάστημα, ίσως είναι καλή ιδέα να ελέγξετε ξανά τις λεπτομέρειες των σχεδίων σας και να δώσετε στον εαυτό σας επιπλέον χρόνο για να φτάσετε από το σημείο Α στο σημείο Β.

Μέχρι τις 14 Αυγούστου, ο Ερμής θα βυθιστεί σε ένα από τα πιο ιδιωτικά και κυκλοθυμικά μέρη του χάρτη σας, οπότε μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα αποτελέσματά του είναι λιγότερο εμφανή και περισσότερο εσωτερικά. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια, για να επανεξετάσετε τα όριά σας στις σχέσεις και να βεβαιωθείτε ότι εξακολουθούν να αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

πηγή marieclaire.gr

LifeStyleΑνάδρομος Ερμής: Αυτά τα ζώδια μπορούν να χαλαρώσουν αυτή την περίοδο

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Δανάη Μπάρκα: Κάνει ποδηλασία στις διακοπές της στην Ισπανία

Συνεχίζει τις διακοπές της στην Ισπανία η Δανάη Μπάρκα,...

Μαρία Κορινθίου: Όταν είχε μιλήσει για την κρίση στον γάμο της με τον Γιάννη Αϊβάζη

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Γιάννης Αϊβάζης και...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα