21 C
Serres

Αυτά τα δύο ζώδια έχουν το υψηλότερο IQ

Date:

Κάθε ζώδιο έχει τη δική του εξυπνάδα, υπάρχουν όμως δύο που έχουν υψηλότερο IQ και δεν είναι άλλα από τον Υδροχόο και τον Σκορπιό.

Ο Υδροχόος έχει υψηλό επίπεδο αναλυτικής νοημοσύνης και σε συνδυασμό με τις γνώσεις του, τις πρωτοποριακές ιδέες του και την υψηλή διαίσθησή του απογειώνει τον δείκτη του IQ. Έχει αντίληψη που δεν την βρίσκεις εύκολα, κάνει πολλούς συνδυασμούς στο μυαλό του σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Ο Υδροχόος είναι εγκεφαλικός και σε σκανάρει πολύ γρήγορα.

Ο Σκορπιός είναι ευλογημένος στο να αντιλαμβάνεται γρήγορα και να κατανοεί τον κόσμο γύρω του καθώς και τα προβλήματά του. Η έννοια του και η φροντίδα για τον συνάνθρωπο, του προσδίδει μία εσωτερική δύναμη που εκφράζεται στο IQ του. Θα καταλάβει πολύ γρήγορα τα κίνητρα του συνομιλητή του και έχει την ικανότητα να σκέφτεται καθαρά και με ψυχραιμία.

Υπάρχουν και κάποια ζώδια όπως ο Καρκίνος και ο Ιχθύς που έχουν υψηλή διαίσθηση και αυτό τους κατατάσσει στα έξυπνα ζώδια, χωρίς όμως να ακουμπάνε τα επίπεδα του Υδροχόου και του Σκορπιού.

Ο Λέων, ο Αιγόκερως και ο Ταύρος έχουν ηγετικές τάσεις και το αναδεικνύουν πολύ εύκολα, αυτό όμως δεν συνδέεται απαραίτητα με την εξυπνάδα.






Ο Παρθένος, ο Κριός και ο Ζυγός δουλεύουν πολύ και έχουν επιτυχίες, αλλά αυτό είναι αποτέλεσμα της μεθοδικότητας και όχι της εξυπνάδας.

Ο Τοξότης και ο Δίδυμος δεν ασχολούνται καθόλου με την εξυπνάδα, απλά θέλουν να περνάνε καλά.

Πηγή: female-g.com

LifeStyleΑυτά τα δύο ζώδια έχουν το υψηλότερο IQ

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα