33 C
Serres

Κ. Μητσοτάκης: Ελπίδα και δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες δυσκολίες – Τάχιστα οι αποζημιώσεις στους πληγέντες

Date:

«Ο Δεκαπενταύγουστος, η σημαντική εορτή της Ορθοδοξίας δίνει σε όλους μας ελπίδα και δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες δυσκολίες. Είναι η μέρα που εορτάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας που φροντίζουμε διαρκώς να ενισχύουμε, πράγμα απαραίτητο στους ταραγμένους καιρούς που ζούμε», επισήμανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμά του για τον Δεκαπενταύγουστο, από τα Χανιά της Κρήτης όπου βρίσκεται.

Η δήλωση του πρωθυπουργού

Γιορτάζουμε σήμερα των Δεκαπενταύγουστο πιστοί στις παραδόσεις μας. Ο Δεκαπενταύγουστος, η σημαντική εορτή της Ορθοδοξίας δίνει σε όλους μας ελπίδα και δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες δυσκολίες.

Είναι η μέρα που εορτάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας που φροντίζουμε διαρκώς να ενισχύουμε, πράγμα απαραίτητο στους ταραγμένους καιρούς που ζούμε.

Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι όλα τα στελέχη του κρατικού μηχανισμού και όλους τους εθελοντές που έδωσαν τις τελευταίες ημέρες πολύ δύσκολες μάχες με τις φλόγες στην Αττική και να διαβεβαιώσω τους ευτυχώς λίγους συμπολίτες μας οι οποίοι επλήγησαν από την πυρκαγιά, ότι οι πολιτεία θα φροντίσει να κινηθεί τάχιστα ώστε να τους αποζημιώσει.

Ο Δεκαπενταύγουστος θα πρέπει να είναι μία στιγμή περισυλλογής και αυτογνωσίας και αναγνώρισης ότι ο τόπος προχωράει μπροστά μόνο μέσα από την ενότητα, και αντιπαλεύοντας την πόλωση και την τοξικότητα η οποία δυστυχώς δεν έκανε καλό στον τόπο μας τα τελευταία χρόνια.






Ελπίζω αυτές τις στιγμές περισυλλογής να μας κάνουν όλους να αναλογιστούμε πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι, και πως ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά για να αντιμετωπίσουμε και πάλι πετυχημένα της μεγάλες δυσκολίες που βλέπουμε να έρχονται στο μέλλον.

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και αε όλες τις Ελληνίδες απανταχού της γης.

πηγή ertnews.gr

ΠολιτικήΚ. Μητσοτάκης: Ελπίδα και δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες δυσκολίες – Τάχιστα...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Άδ. Γεωργιάδης: Η διαδικασία εμβολιασμού έναντι της ευλογιάς τύπου mpox ξεκίνησε από τις 22/7 στην Ελλάδα

Το γεγονός ότι ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) κήρυξε...

Κ. Σακελλαροπούλου: Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας

Στις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική αναφέρθηκε η Πρόεδρος...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα