26.5 C
Serres

Θεσσαλονίκη- Ιπποκράτειο νοσοκομείο: Θύμα ξυλοδαρμού διευθυντής ορθοπεδικής κλινικής

Date:

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από συγγενή ασθενούς έπεσε γιατρός στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr tο βίαιο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί εντός ενός θαλάμου της ορθοπεδικής κλινικής του «Ιπποκρατείου» νοσοκομείου όταν ο εν λόγω γιατρός ο οποίος είναι και διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής έκανε παρατήρηση για τα άτομα επισκέπτες που ήταν εντός του θαλάμου. Ξαφνικά ένας εκ των συγγενών πλησίασε τον γιατρό και αφού λογομάχησε μαζί τους στην συνέχεια τον χτύπησε δυνατά στο πρόσωπο καταφέρνοντας του μια γροθιά στο στόμα.

Αμέσως επενέβησαν κάποιοι προκειμένου να μην συνεχιστεί το βίαιο περιστατικό ενώ ο γιατρός επισκέφτηκε αμέσως ιατροδικαστή της Ιατροδικαστικής του ΑΠΘ για να εξεταστεί και να λάβει το σχετικό υπόμνημα με τα ευρήματα της εξέτασης του ιατροδικαστή προκειμένου να το καταθέσει μαζί με την μήνυση του στον αρμόδιο εισαγγελέα.






Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός έχει τραυματιστεί αρκετά στη στοματική περιοχή χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο περαιτέρω θέμα ή ζήτημα για την υγεία του.

Τα περιστατικά βίας κατά γιατρών και νοσηλευτών στα δημόσια νοσοκομεία είναι πάρα πολλά με ασθενείς και συγγενείς να βιαιοπραγούν εναντίον και έχουν απασχολήσει την υγειονομική κοινότητα που επισημαίνει ότι χρειάζονται μέτρα και δικλείδες ασφαλείας για την προστασία της σωματικής ακεραιότητας γιατρών και νοσηλευτών

ΕλλάδαΑστυνομικάΘεσσαλονίκη- Ιπποκράτειο νοσοκομείο: Θύμα ξυλοδαρμού διευθυντής ορθοπεδικής κλινικής

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Τα παιδιά που σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν σε λούνα παρκ στην Ελλάδα

Το δυστύχημα που έλαβε χώρα σε λούνα παρκ στη...

Ηράκλεια Σερρών: Την Πέμπτη η έπαρση της σημαίας της Εμποροπανήγυρης- Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

 Ο  Δήμος  Ηράκλειας  σας  καλεί  να  παραστείτε  στις  Εορταστικές ...

Χαλκιδική: Παραδόθηκε ο χειριστής του παιχνιδιού στο λούνα παρκ που σκοτώθηκε ο 19χρονος

Παραδόθηκε στις Αρχές, ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού του...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα