24.1 C
Serres

Προπόνηση με Γκόμεζ, εξετάσεις για Μπράντον στον ΠΑΟΚ

Date:

Στον ΠΑΟΚ αφήνουν πίσω τους τη νίκη με 4-0 επί της Σάμροκ Ρόβερς, στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα Play Off του UEFA Europa League και στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (Κυριακή 25/8, 20:30 – Γήπεδο Τούμπας), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα της αναμέτρησης της Πέμπτης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στους τομείς της φυσικής κατάστασης και της τακτικής, με τον Τζόναθαν Γκόμεζ να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με τους νέους συμπαίκτες του. Ο Μπράντον Τόμας, που αποχώρησε από το παιχνίδι κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς με ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική, υποβλήθηκε σε θεραπεία κι αύριο θα κάνει μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Το Σάββατο, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου θα προπονηθούν στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ γαι την προσφορά του στην ομάδα, με τον 30χρονο Νιγηριανό αμυντικό να συνεχίζει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Κχολούντ.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ στην Αλ Κχολούντ. Ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα, αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια, σκόραρε ένα γκολ κι έδωσε μια ασίστ, ενώ ήταν μέλος των Incredibles, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League για τη σεζόν 2023-24.





Ευχαριστούμε τον Γουίλι για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του!».

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

ΑθλητικάΠροπόνηση με Γκόμεζ, εξετάσεις για Μπράντον στον ΠΑΟΚ

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Θλίψη στο Κλίβελαντ – Πέθανε ο ιδρυτής των Καβαλίερς

Στη θλίψη βυθίστηκε το Κλίβελαντ αλλά και ολόκληρος ο...

«Ολυμπιακός και Πόρτο θα καθίσουν ξανά στο τραπέζι για Κάρμο την Παρασκευή» γράφει η «A Bola»

Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται έτοιμος να ντύσει και πάλι στα...

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει τις διακοπές με τα αδέρφια του στις Κυκλάδες

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να βρίσκεται στην Ελλάδα και...

Παναθηναϊκός – Λανς: Κλείνει στη Ρόμα ο Κέβιν Ντάνσο πριν τη ρεβάνς του Conference League

Η Λανς είναι πιθανό να έρθει αποδυναμωμένη στην Ελλάδα...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα