23.2 C
Serres

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γεώργιου Κεχλιμπάρη στο Νέο Σκοπό Σερρών

Date:

Ο Σύλλογος “ΟΡΦΕΑΣ” Νέου Σκοπού Σερρών, οι Εκδόσεις Αποστακτήριο και ο συγγραφέας Γεώργιος Κεχλιμπάρης σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου:

«Υπαίθριες δραστηριότητες και περιβαλλοντικά παιχνίδια»

την Παρασκευή 30 Αυγούστου στις 12 π.μ. 

μπροστά στο δημαρχείο του Νέου Σκοπού.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας του βιβλίου, κύριος Γεώργιος Κεχλιμπάρης.

Η παρουσία σας θα μας τιμούσε ιδιαίτερα!





Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γεώργιου Κεχλιμπάρη στο Νέο Σκοπό Σερρών

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Στο εγχειρίδιο «Υπαίθριες δραστηριότητες και περιβαλλοντικά παιχνίδια», ο συγγραφέας επιδιώκει να παρουσιάσει επί χάρτου δράσεις στο πεδίο, επικαιροποιημένες επιστημονικά, με πληθώρα βιβλιογραφικών πηγών, προσφέροντας με προσηνή τρόπο γραφής και επιστημονική συνέπεια ένα παιδαγωγικό εργαλείο στους εκπαιδευτικούς, στους φοιτητές και στους ερευνητές, οι οποίοι εργάζονται και δραστηριοποιούνται σε υπαίθριες δραστηριότητες περιβαλλοντικού περιεχομένου. Με βιωματικές εμπειρίες και με επιστημονική συνέπεια, ο Γεώργιος Συμ. Κεχλιμπάρης φιλοδοξεί να απευθυνθεί σε ευήκοα ώτα, στοχεύοντας στην υποστήριξη της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και της καινοτομίας στην εκπαίδευση.

Το εκπαιδευτικό πλαίσιο, η ακριβή θεματολογία και η συγκεκριμένη στοχοθεσία ποικίλει ανάλογα με τη θεματική ενότητα, ενώ παράλληλα τηρείται η διαδραστική και συμμετοχική σκέψη για την εκφραστικότητα και την ωφέλεια των συμμετεχόντων. Οι εμπλεκόμενοι συνοδοιπόροι και συνερευνητές, μέσα από τον αναστοχασμό, κινητοποιούν τις σκέψεις τους σε κοινά συμπεράσματα.

Το παρόν εγχειρίδιο αναδεικνύει το υπαίθριο παιδικό παιχνίδι ως καινοτόμο τεχνική μάθησης, ανάπτυξης, ευαισθητοποίησης για το φυσικό περιβάλλον και τα οφέλη στην υγεία τους. Παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για την οργάνωση υπαίθριων δραστηριοτήτων και περιλαμβάνει 32 εικονογραφημένα περιβαλλοντικά παιχνίδια και δραστηριότητες σε υπαίθριο χώρο. Επίσης, είναι συνεπές στην παιδεία για την αειφόρο ανάπτυξη και βιωσιμότητα και ταυτίζεται με τους διεθνείς στόχους της αειφορίας.

ΣέρρεςΠαρουσίαση του νέου βιβλίου του Γεώργιου Κεχλιμπάρη στο Νέο Σκοπό Σερρών

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Οι Σερραίοι ταξιδεύουν στην Ευρώπη μέσω Σόφιας -video

Οι Σερραίοι τα τελευταία χρόνια επιλέγουν ολοένα και περισσότερο...

 Αθανάσιος Μασλαρινός, πρ. Δήμαρχος Βισαλτίας: Συνέπεια λόγων και έργων- Ολοκλήρωση έργων ασφαλτόστρωσης σε επτά δημοτικές ενότητες

Ολοκληρώθηκαν, εντός χρονοδιαγράμματος, οι ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις σε επτά...

Γλέντι με χορό και χαλβά σιμιγδαλένιο στο “Κρτσμας 2024” στο Χρυσό Σερρών

Μια βραδιά γεμάτη χορό, τραγούδι και χαλβά σιμιγδαλένιο υπόσχονται...

Ερημώνουν τα νηπιαγωγεία στον νομό Σερρών: Λουκέτο συνολικά σε 12- Video

Συνολικά σε 12 νηπιαγωγεία στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών δεν...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα