23.7 C
Serres

Υπερψηφίστηκε η πρόταση μομφής στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Στ. Κασσελάκης: Είμαι λυτρωμένος

Date:

Υπερψηφίστηκε από τα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ η πρόταση μομφής κατά του Στ. Κασσελάκη, με 163 ναι, 120 όχι και 3 άκυρα-λευκά.

Αυτό δρομολογεί τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιηθεί η εκλογική διαδικασία, η οποία θα περάσει και μέσα από το δρόμο Συνεδρίου, που θα προκηρύξει η Κεντρική επιτροπη και το οποίο θα ορίσει την ημερομηνία των εκλογών και τους υποψηφίους.

«Οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ πάντα, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη δευτερολογία του μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής εναντίον του.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Eίμαι λυτρωμένος γιατί είδαν όλοι οι πολίτες την μομφή που ζω από την πρώτη μέρα που εκλέχτηκα πρόεδρος.





Είναι πρωτοφανές η κομματική γραφειοκρατία, η νομενκλατούρα και διάφορες φράξιες, να ξεφτιλίζουν τα αξιότιμα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής φορώντας τους κουκούλα και να μην αποδέχεται την ψήφο των μελών του κόμματος». Καταλόγισε στους αντιπάλους του ότι «κατέφυγαν σε πρακτικές που δεν ταιριάζουν στις παραδόσεις της Αριστεράς» και κατέληξε: «Οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ και θα λογοδοτώ πάντα, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ».

Η διαδικασία της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής συνεχίζεται, προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις γύρω από τη διοργάνωση της εκλογικής πια διαδικασίας. Θα συζητήσουν για τη μορφή του έκτακτου συνεδρίου.

ΠολιτικήΥπερψηφίστηκε η πρόταση μομφής στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ - Στ. Κασσελάκης: Είμαι...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Β. Κεχαγιά: Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν στη ΔΕΘ

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βούλα Κεχαγιά σχολιάζοντας τη...

Ν. Παππάς: Οι διαδικασίες θα διεξαχθούν με «απόλυτη ομαλότητα και τήρηση του καταστατικού»

Οι προβλεπόμενες διαδικασίες θα διεξαχθούν με «απόλυτη ομαλότητα και...

Κυρ. Πιερρακάκης: Ξεκινά η χρονιά του σχολείου

Για «το πιο σημαντικό πρόγραμμα αναβάθμισης των κτιριακών εγκαταστάσεων...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα