18 C
Serres

Σέρρες: Κλειστό επ’ αόριστον το Κολυμβητήριο- Για “αρπακολατζίδικη τακτική” από την προηγούμενη δημοτική αρχή έκανε λόγο η δήμαρχος- video

Date:

Κλειστό επ΄ αόριστον θα παραμείνει το κολυμβητήριο στην κοιλάδα. Μπορεί οι εργασίες αποκατάστασης του να είχαν ξεκινήσει, όμως τα νέα δεδομένα που ήρθαν στο φως από την τεχνική εταιρεία που ανέλαβε το έργο οδήγησε σε ανατροπή του προγραμματισμού με αποτέλεσμα να γίνει παύση εργασιών. «Κατανοώ τις αντιδράσει και την στεναχώρια  του κόσμου όμως η κατάσταση του κολυμβητηρίου είναι πάρα πολύ επικίνδυνη  και  δεν μπορεί  να ανοίξει». Ήταν τα λόγια της δημάρχου Βαρβάρας Μητλιάγκα κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ.  Με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών η δημοτική αρχή οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση.

Μελετήθηκαν διάφορες λύσεις για την λειτουργία του, με όλες τις διαδικασίες του κατεπείγοντος ,όμως η κακή κατάσταση στην οποία έχει επέλθει το κτήριο δυστυχώς δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Βέβαια εκτός των άλλων έχει παρουσιαστεί και ένα ακόμη σοβαρό πρόβλημα που αφορά την πισίνα του κολυμβητήριο καθώς όπως όλα δείχνουν “χάνει” αλλά δεν γνωρίζουν ακόμη από που καθώς το διερευνούν. 15.000 ευρώ πλήρωναν για να θερμανθεί η πισίνα χωρίς όμως να έχουν το απαιτούμενο ζεστό νερό.

Μπορεί η κατάστασης να είναι δυσάρεστη, όμως σύμφωνα με την κ. Μητλιάγκα για πρώτη φορά η δημοτική αρχή κινείται στο σωστό δρόμο και επέρριψε ευθύνες  σε όλα τα επίπεδα για την κακή συντήρηση του κολυμβητηρίου, κάνοντας μάλιστα λόγω για τακτική “αρπακολατζίδικη” όπως τη χαρακτήρισε.

Στο βωμό του να είμαστε ευχάριστοι και όχι απαραίτητα  χρήσιμοι’’ οδήγησαν στο να χαθεί τελικά το ποσό των 2.000.000 ευρώ για ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου που είχε εξασφαλίσει η δημοτική Αρχή του κ. Αγγελίδη τόνισε  η δήμαρχος.





Όλες οι δυνάμεις στρέφονται πλέον στην προσπάθεια να ολοκληρωθεί το νέο προπονητήριο. Όσο για το υπάρχον;;  άγνωστο προς το παρόν  το μέλλον του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 

ΣέρρεςΣέρρες: Κλειστό επ’ αόριστον το Κολυμβητήριο- Για "αρπακολατζίδικη τακτική" από την προηγούμενη...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Μαρινέλλα: Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού

Η μία και μοναδική Μαρινέλλα - Τα παιδικά της...

Σέρρες: Πρόστιμο 1.250 ευρώ σε άντρα που έκαιγε ξερά χόρτα

Πρόστιμο 1.250 ευρώ επιβλήθηκε χθες Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου σε...

ΑΕΛ – Πανσερραϊκός 0-1: Δείτε τα HIGHLIGHTS

Το γκολ του Χέφτε Μπετανκόρ στο 8ο λεπτό έκανε...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα