16.5 C
Serres

Cash or Trash: Η Μάρω Κοντού πήγε ως πωλήτρια και σόκαρε τους πάντες – video

Date:

Η αγαπημένη ηθοποιός δοκιμάζει την τύχη της απέναντι στους αγοραστές.

Μία εκλεκτή καλεσμένη είχε την τιμή να υποδεχθεί στην εκπομπή «Cash or Trash» της Δευτέρας (30/9) η Δέσποινα Μοιραράκη. Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια «σάστισε» όταν είδε να εμφανίζεται μπροστά της ως υποψήφια πωλήτρια η Μάρω Κοντού.

Τι οδήγησε τη σπουδαία ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι δημοπρασιών;

Όπως περιέγραψε η ίδια, η αγάπη, οι σπουδές αλλά και η έφεσή της στη ζωγραφική την έχουν κάνει να φιλοτεχνήσει αρκετούς πίνακες, που κοσμούν τους τοίχους του σπιτιού της αλλά και αρκετών καλών της φίλων. Έτσι, έφερε ένα από τα έργα της στο Cash or Trash, ώστε να εκτιμηθεί και να πουληθεί για καλό σκοπό.

«Αυτόν τον πίνακα τον φιλοτέχνησα πριν από έναν μήνα. Ετοιμάζω και τη δεύτερη έκθεσή μου, αυτά είναι τα πρώτα δείγματα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μάρω Κοντού, με τον Θάνο Λούδο να εκτιμά το έργο της στα 1.000 ευρώ, ποσό που δεν ικανοποίησε ιδιαίτερα την ηθοποιό.

Αντιμέτωποι με την ίδια έκπληξη ήταν και οι υποψήφιοι αγοραστές, οι οποίοι δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν την αντίκρισαν να μπαίνει στο δωμάτιό τους.

«Έχω φέρει ένα αντικείμενο για καλό σκοπό. Είμαστε μία ομάδα γυναικών, που βοηθάμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Είναι πολύτιμο πράγμα να είσαι σε θέση να βοηθήσεις και μία απέραντη ευχαρίστηση για σένα τον ίδιο», σημείωσε η Μάρω Κοντού, αποκαλύπτοντας στους αγοραστές το έργο της.




Τελικά, η ηθοποιός κατάφερε να πουλήσει τον πίνακά της έναντι 1500 ευρώ.

«Οι ανάγκες του κόσμου είναι πολλές αλλά σίγουρα θα καλύψουμε κάποιες εκκρεμότητες με αυτά τα λεφτά. Σας ευχαριστώ πολύ. Πρωτόγνωρη εμπειρία αλλά ευχάριστη. Όλα ήταν εκεί που έπρεπε», είπε κλείνοντας η Μάρω Κοντού αποχωρώντας από το Cash or Trash.

πηγή zappit.gr

LifeStyleCash or Trash: Η Μάρω Κοντού πήγε ως πωλήτρια και σόκαρε τους...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα