17 C
Serres

Βαρβάρα Μητλιάγκα: “Για να γίνουν μεγάλες αλλαγές χρειάζεται χρόνος”- video

Date:

Ένα χρόνο μετά το εκλογικό αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών του Οκτώβρη του 2023 η νέα  δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα μίλησε για την επόμενη ημέρα του δήμου και μοιράστηκε τις προσωπικές της σκέψεις για την αίσθηση της τεράστιας ευθύνης που συνεπάγεται το αξίωμα της Δημάρχου αλλά  και τους σχεδιασμούς  για τα επόμενα έτη μέχρι την ολοκλήρωση της 5 ετίας. « Για να γίνουν μεγάλες αλλαγές χρειάζεται χρόνος» ανέφερε η δήμαρχος. 

Απαιτήθηκε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να αναταχθεί και πάλι η λειτουργία του δήμου  λόγω και των αλλαγών που αφορούσαν τα νέα δεδομένα της λειτουργίας των δήμων της χώρας. Παράλληλα χρειάστηκε να πάρουν δύσκολες αποφάσεις. «Ο κόσμος θα μας κρίνει από το αποτέλεσμα» τόνισε μεταξύ άλλων και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι με το κλείσιμο της 5 ετούς  θητείας της το πρόσημο θα είναι θετικό.

Καθημερινότητα, καθαριότητα και πράσινο έχουν προτεραιότητα. Η δήμαρχος αναγνωρίζει τις δυσκολίες και αναφέρει πως με την αποχώρηση των συμβασιούχων covid  καθώς έληξε η σύμβασή τους δημιουργήθηκαν  επιπλέον κενά λειτουργίας χωρίς να υπάρχει πρόβλεψη και μέριμνα για την μετά εποχή των συμβασιούχων.  

Ενώ παράλληλα αναφέρθηκε  και στα περιορισμένα οικονομικά αποθέματα του δήμου. Τα τελευταία χρόνια σύμφωνα με την κ. Μητλιάγκα ο δήμος Σερρών «υπήρξε αρκετά σπάταλος »

Η δήμαρχος απαντώντας σε σχετική ερώτηση δηλώνει πως ένιωσε  έτοιμη από την αρχή να ανταπεξέλθει στις νέες προκλήσεις που είχε να αντιμετωπίσει .




Β.ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ: «Ο ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ»

Όσο για την κριτική που δέχεται, καλοπροαίρετη ή μη  απαντά πως ήταν προετοιμασμένη και αναφέρει  πως όλα είναι ευπρόσδεκτα . «Ο αυστηρότερος κριτής του εαυτού μου είμαι εγώ η ίδια» δήλωσε κλείνοντας τη συνέντευξη της η δήμαρχος. 

ΣέρρεςΒαρβάρα Μητλιάγκα: "Για να γίνουν μεγάλες αλλαγές χρειάζεται χρόνος"- video

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σέρρες: Πρόστιμο 1.375 ευρώ από την Πυροσβεστική για καύση ξερών χόρτων

Επιβολή διοικητικών προστίμων σε Χαλκιδική, Σέρρες, Εύβοια, Ζάκυνθο και...

Γ.Παλάζης: Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Εθνικό Θέατρο Όπερας και Μπαλέτου της Οδησσού

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Εθνικό Θέατρο Όπερας και Μπαλέτου της...

Πρ. κτηνοτρόφων Σερρών: “Δεν κληθήκαμε στην σύσκεψη στο Διοικητήριο”- video

"Δεν κληθήκαμε να συμμετέχουμε στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε...

Σέρρες: Στα ράφια των φαρμακείων τα αντιγριπικά εμβόλια -video

Τα αντιγριπικά εμβόλια βρίσκονται ήδη στα ράφια των φαρμακείων...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα