Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός συνεχίζει να νοσηλεύεται η 53χρονη γυναίκα από το Μαρμάρι της Εύβοιας, η οποία την προηγούμενη Δευτέρα διακομίσθηκε από το νοσοκομείο της Καρύστου με ... Περισσότερα

Στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού βαριά τραυματισμένη γυναίκα από την Εύβοια – Αντικρουόμενες καταθέσεις για τα τραύματά της

Epiloges Press

Epiloges Press

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός συνεχίζει να νοσηλεύεται η 53χρονη γυναίκα από το Μαρμάρι της Εύβοιας, η οποία την προηγούμενη Δευτέρα διακομίσθηκε από το νοσοκομείο της Καρύστου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το πώς προκλήθηκε ο σοβαρός τραυματισμός της, καθώς υπήρξε μία ιατροδικαστική εξέταση και κάποια στοιχεία τα οποία μέχρι στιγμής δεν έχουν δώσει ακριβείς και σαφείς απαντήσεις για το πώς ακριβώς προκλήθηκαν αυτά τα σοβαρά τραύματα που φέρει στο σώμα της και κυρίως στο κεφάλι της.

Οι αστυνομικοί ωστόσο, έχουν σχηματίσει δικογραφία σε βάρος του 65χρονου συζύγου της για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη και συλλέγουν συνεχώς καταθέσεις προκειμένου να ρίξουν φως στις ακριβείς συνθήκες του σοβαρού τραυματισμού της 53χρονης.

Τόσο ο ίδιος όσο και η κόρη της υποστηρίζουν ότι ο τραυματισμός προήλθε από κάποια πτώση εξαιτίας μιας αστάθειας που παρουσιάζει 53χρονη γυναίκα λόγω προβλημάτων υγείας.

Ωστόσο υπάρχουν αρκετές καταγγελίες από συγγενείς, από γείτονες, από φιλικά πρόσωπα, τα οποία μιλούν για μία συστηματική κακοποιητική συμπεριφορά, την οποία βιώνει εδώ και αρκετά χρόνια η 53χρονη με δράστη τον 65χρονο σύζυγό της.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος του ΕΡΤΝews, Kώστας Στάμου, «υπάρχουν γείτονες οι οποίοι την είδαν το μοιραίο βράδυ αιμόφυρτη σε πολύ άσχημη κατάσταση και το επόμενο πρωί. Μάλιστα αρκετοί είναι αυτοί οι οποίοι λένε πως όλο το βράδυ την άκουσαν να βογκάει. Όπως καταγγέλλουν αφού την χτύπησε με ένα σίδερο ο 65χρονος την είχε αφήσει στο κρεβάτι. Το επόμενο πρωί κάλεσε το ασθενοφόρο προκειμένου να τη μεταφέρει σε νοσοκομείο σε σχεδόν ημιλιπόθυμη κατάσταση».

Advertisement
Babis

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα δωρεάν προγράμματα πρόληψης, για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και τη νεφρική δυσλειτουργία

01/02/26 9:07 μμ

Νέα δωρεάν προγράμματα πρόληψης, για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και τη νεφρική δυσλειτουργία

Akylas για Eurovision 2026: «Η μητέρα μου έκλαιγε στις Σέρρες δύο μέρες όταν άκουσε το "Ferto" »

01/02/26 8:56 μμ

Akylas για Eurovision 2026: «Η μητέρα μου έκλαιγε στις Σέρρες δύο μέρες όταν άκουσε το “Ferto” »

Κατερίνη: Ληστεία με λεία κοσμήματα αξίας χιλιάδων ευρώ

01/02/26 8:37 μμ

Κατερίνη: Ληστεία με λεία κοσμήματα αξίας χιλιάδων ευρώ

Συζήτηση Πιερρακάκη-Σαντέλ για την οικονομία, τις ανισότητες, την αξιοκρατία και τις ψηφιακές προκλήσεις

01/02/26 8:31 μμ

Συζήτηση Πιερρακάκη-Σαντέλ για την οικονομία, τις ανισότητες, την αξιοκρατία και τις ψηφιακές προκλήσεις

Σέρρες: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 39χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Συνελήφθη ο οδηγός

01/02/26 8:18 μμ

Σέρρες: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 39χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Συνελήφθη ο οδηγός

Φεβρουάριος ή Φλεβάρης: Από πού πήρε το όνομά του - Γιατί έχει 28 ημέρες

01/02/26 8:10 μμ

Φεβρουάριος ή Φλεβάρης: Από πού πήρε το όνομά του – Γιατί έχει 28 ημέρες

Λαϊλιάς Σερρών: Εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα στο χιονοδρομικό - Δεν είχαν βάλει αντιολισθητικές αλυσίδες

01/02/26 8:09 μμ

Λαϊλιάς Σερρών: Εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα στο χιονοδρομικό – Δεν είχαν βάλει αντιολισθητικές αλυσίδες

Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης: Ο οργανισμός που κράτησε ζωντανή τη φιλανθρωπία, φωτίζει την άγνωστη ιστορία της πόλης

01/02/26 4:16 μμ

Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης: Ο οργανισμός που κράτησε ζωντανή τη φιλανθρωπία, φωτίζει την άγνωστη ιστορία της πόλης

Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

01/02/26 4:11 μμ

Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα – Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

01/02/26 3:58 μμ

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

Στη συνάντηση ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ζάγκρεμπ παρευρέθηκε ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τάσος Χατζηβασιλείου, συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο περιθώριο των εργασιών, ο Πρωθυπουργός είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς, τον Γερμανό Καγκελάριο Φρίντριχ Μερτς, τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Ιρλανδίας Σάιμον Χάρρις και τον επικεφαλής του συγκυβερνώντος κόμματος GERB της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ. Σε όλες τις συναντήσεις παρών ήταν ο κ. Χατζηβασιλείου. Κατά τις συνομιλίες, συζητήθηκαν ζητήματα διμερών σχέσεων και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας, η οποία βρίσκεται στην ατζέντα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 12ης Φεβρουαρίου. Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα δημογραφικού, στέγασης και ευνοϊκής φορολόγησης νέων, καθώς οι Ευρωπαίοι ηγέτες έδειξαν ενδιαφέρον για τα μέτρα που ανέλαβε σχετικά η ελληνική κυβέρνηση. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στη σημασία του Κάθετου Διαδρόμου, με τον Πρωθυπουργό να υπογραμμίζει, κατά τη συνάντησή του με τον κ. Μπορίσοφ, ότι «πρόκειται για μια σημαντική και στρατηγική επένδυση για την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, καθώς επιδιώκουμε να απομακρυνθούμε από το ρωσικό φυσικό αέριο». Τέλος, έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία αναβάθμισης της οδικής και σιδηροδρομικής σύνδεσης «Θεσσαλονίκη - Σόφια - Βουκουρέστι», έργο που αφορά άμεσα και την Π.Ε. Σερρών.

01/02/26 3:54 μμ

Στο Ζάγκρεμπ για την συνάντηση των ηγετών του ΕΛΚ ο Χατζηβασιλείου, συνόδευσε τον Πρωθυπουργό

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση 

01/02/26 3:47 μμ

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση -Δείτε βίντεο