Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
13.7 C
Serres

Αμαλιάδα: «Παθολογικά αίτια» δείχνει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του Παναγιωτάκη 

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται το αποτέλεσμα του πορίσματος του ιατροδικαστή, σχετικά με την αιτία θανάτου του μικρού Παναγιωτάκη, ενός από τα νεκρά βρέφη στην υπόθεση της Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το πόρισμα παραδόθηκε σήμερα στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών που ερευνούν την υπόθεση. Συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής, στην έκθεσή του, δεν κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια, αλλά για θάνατο που επήλθε από παθολογικά αίτια. Συγκεκριμένα, αναφέρεται σε ιογενή λοίμωξη.


Babis


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν το ενδεχόμενο – σε περίπτωση που αμφισβητηθεί το πόρισμα του ιατροδικαστή – να σταλεί για επανεξέταση σε ειδικά εργαστήρια του εξωτερικού ολόκληρος ο φάκελος του παιδιού, δηλαδή η ιατροδικαστική έκθεση, οι ιστολογικές εξετάσεις και τα ευρήματα των παθολογοανατόμων.

ΕλλάδαΑμαλιάδα: «Παθολογικά αίτια» δείχνει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του Παναγιωτάκη 

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

ΠΟΕΔΗΝ: Συμμετέχουμε με 24ωρη απεργία στις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς

Με απεργιακή συγκέντρωση για την Αθήνα στην Πλατεία Κοραή...

Εικόνα εγκατάλειψης σε χωριά της Φλώρινας – Η ανεργία διώχνει τους νέους

Δρόμοι έρημοι, κτίρια εγκαταλελειμμένα και σχολεία κλειστά αντικρίζει κανείς...

Στη φυλακή προπονητής πολεμικών τεχνών για κατάχρηση ανήλικης

Στη φυλακή οδηγήθηκε 32χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών που κατηγορείται...

Κεντρική Πελοπόννησος: Απαγόρευση κυκλοφορίας βαριών φορτηγών

Απαγόρευση κυκλοφορίας για τα βαριά φορτηγά, θα ισχύσει με...

Τελευταία Νέα