Στη δημοσιότητα κυκλοφόρησε ένα χειρόγραφο σημείωμα που φέρεται να έδωσε ο Εκρέμ Ιμάμογλου μέσα από την φυλακή σε βουλευτή του κόμματός του, τον Σεγίτ Τορούν. Στο χειρόγραφο αυτό μήνυμα ο ... Περισσότερα

Ιμάμογλου σε χειρόγραφο σημείωμα μέσα από τη φυλακή: Η ελπίδα μας είναι μεγάλη και το κουράγιο μας ατελείωτο

Epiloges Press

Epiloges Press

Στη δημοσιότητα κυκλοφόρησε ένα χειρόγραφο σημείωμα που φέρεται να έδωσε ο Εκρέμ Ιμάμογλου μέσα από την φυλακή σε βουλευτή του κόμματός του, τον Σεγίτ Τορούν.

Στο χειρόγραφο αυτό μήνυμα ο Ιμάμογλου λέει ότι «η ελπίδα μας είναι μεγάλη και το κουράγιο μας ατελείωτο και θα τα καταφέρουμε».
Στέλνει δηλαδή ένα μήνυμα προς τους υποστηρικτές του μέσα από τη φυλακή, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα από τον ίδιο τον βουλευτή, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ

Ανάρτηση Ιμάμογλου στο Χ μέσα από τη φυλακή: «Ο φόβος τους έχει μεγαλώσει – Αγαπητοί νέοι, μείνετε μακριά από συγκρούσεις»
Παράλληλα, ανάρτηση μέσα από τη φυλακή έκανε ο Εκρέμ Ιμάμογλου στο «X». Σε αυτήν, ο ίδιος κάνει λόγο για μια κατάσταση που «έχει κάνει μια χούφτα κακούς ανθρώπους δυστυχισμένους και προτρέπει τους νέους να μείνουν μακριά από τις συγκρούσεις που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες μέρες μετά τη σύλληψή του.

Ολόκληρο το μήνυμα του Ιμάμογλου

«Γεια σε όλους, ας είναι ευλογημένο το Ραμαζάνι,

Πολύτιμοι συμπολίτες μου, μητέρες, πατέρες, θείες, θείοι, αγαπητοί νέοι, τα διαμαντένια μου παιδιά, αγκαλιάζω τον καθένα από εσάς με αγάπη και σεβασμό.

Παρ’ όλη τη δυστυχία που βιώσαμε, τις ανυπόληπτες αποφάσεις της δικαιοσύνης που μας έκαναν όλους να σκύψουμε το κεφάλι, την κατάσταση της οικονομίας μας και την καταστροφή της διεθνούς μας φήμης, πραγματοποιήθηκε μια δημοκρατική επανάσταση και στις 23 Μαρτίου, ο υποψήφιος Πρόεδρος εξελέγη από το λαό με τις ψήφους των συναδέλφων μου του CHP και όλων των πολιτών μας. Αυτή είναι μια θαυμάσια κατάσταση. Η ελπίδα είναι πολύ μεγάλη. Έχει κάνει μια χούφτα κακούς ανθρώπους δυστυχισμένους. Ο φόβος τους έχει αυξηθεί. Θα φοβούνται, ας φοβούνται. Γιατί εμείς, μαζί με το έθνος μας, εκπροσωπούμε τη συμμαχία της Τουρκίας. Αντιπροσωπεύουμε τις ευγενείς αξίες της Τουρκικής Δημοκρατίας, τη δημοκρατία. Εκπροσωπούμε το μέλλον, τη δικαιοσύνη, το κράτος δικαίου, την ισότητα, την ενότητα και την αλληλεγγύη. Εκπροσωπούμε τις αξίες της παραδεισένιας πατρίδας, την ανάπτυξη, την καλή παιδεία, τη λογική, την επιστήμη, την τέχνη, τον αθλητισμό και την ποιότητα ζωής. Είμαστε η εγγύηση της μελλοντικής ευτυχισμένης ζωής και της ψυχικής ηρεμίας των οικογενειών, έστω και μιας χούφτας ανθρώπων που σήμερα φοβούνται πολύ.

Δουλεύω σκληρά, θα δουλέψω ακόμα πιο σκληρά, πραγματικά δεν έχει σημασία πού βρίσκομαι. Λαμπροί νέοι μου, νιώστε με στην καρέκλα δίπλα σας όταν εργάζεστε στο γραφείο σας. Βρίσκομαι στα εργαστήρια των εργατών, στα χωράφια των αγροτών, στα γόνατα των γιαγιάδων. Βρίσκομαι στον κύκλο παιχνιδιού των παιδιών. Θα πετύχουμε μαζί. Θα συνεχίσω να σας παρακολουθώ στο Saraçhane και σε όλες τις πλατείες στις 20.30 το βράδυ.

Αγαπητοί νέοι,

Μείνετε μακριά από τις συγκρούσεις. Να είστε καλοί με τις δυνάμεις ασφαλείας μας, τους αστυνομικούς μας, τους ανθρώπους μας, τους οποίους αγαπώ πολύ. Επιτρέψτε μου να σας δω όλους με χαμογελαστά πρόσωπα απόψε. Το έθνος είναι σπουδαίο».

Advertisement
Babis

Η Πρώτη νύχτα στη φυλακή για τον Εκρέμ Ιμάμογλου

Την πρώτη του νύχτα στις φυλακές Μαρμαρά στη Σηλυβρία της Κωνσταντινούπολης, όπου κρατούνται πολλοί πολιτικοί κρατούμενοι, πέρασε χθες, Κυριακή (23/3) ο Εκρέμ Ιμάμογλου.

Η προφυλάκισή του Εκρέμ Ιμάμογλου αφορά στην κατηγορία της διαφθοράς. Την ίδια στιγμή, του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για τρομοκρατία.

Συγγενείς έφεραν στη φυλακή απαραίτητα για τη διαβίωση των κρατουμένων όπως κλινοσκεπάσματα, εσώρουχα, κάλτσες, πουλόβερ, φόρμες, εσώρουχα και αθλητικά παπούτσια χωρίς κορδόνια.

Μάλιστα ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης μετά τη δύση του ηλίου, είχε και το πρώτο του δείπνο στη φυλακή.

Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό Oda TV, έφαγε σούπα από φακή, γύρο κοτόπουλο στο φούρνο με σάλτσα και πλιγούρι, ενώ ήπιε αϊράνι.

Σήμερα, Δευτέρα (24/3) μετά τη δύση του ηλίου έσπασε τη νηστεία για το Ραμαζάνι με ένα γεύμα με βραστό κρέας, πιλάφι, κασέρι, χουρμάδες, αποξηραμένα βερίκοκα και για επιδόρπιο έφαγε ραβανί, ενώ ήπιε πάλι αϊράνι.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ήρθε ο Λάζαρος, ήρθαν τα Βάγια - Έθιμα του Λαζάρου σε όλη την Ελλάδα

03/04/26 8:46 πμ

Ήρθε ο Λάζαρος, ήρθαν τα Βάγια – Έθιμα του Λαζάρου σε όλη την Ελλάδα

Συνταγή για Λαζαράκια: Τα ψωμάκια για το Σάββατο του Λαζάρου

03/04/26 10:27 μμ

Συνταγή για Λαζαράκια: Τα ψωμάκια για το Σάββατο του Λαζάρου

Σάββατο του Λαζάρου- Έθιμα από όλη την Ελλάδα

03/04/26 10:25 μμ

Σάββατο του Λαζάρου – Έθιμα από όλη την Ελλάδα

Έρευνα της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος στο σπίτι και το γραφείο του προέδρου της ΓΣΕΕ

03/04/26 10:21 μμ

Έρευνα της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος στο σπίτι και το γραφείο του προέδρου της ΓΣΕΕ

Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος για Ζ. Κωνσταντοπούλου: Ασχημονεί και παρανομεί σε κάθε της παράσταση ενώπιον του δικαστηρίου

03/04/26 10:02 μμ

Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος για Ζ. Κωνσταντοπούλου: Ασχημονεί και παρανομεί σε κάθε της παράσταση ενώπιον του δικαστηρίου

Τρεις καταξιωμένοι σεφ μαγείρεψαν νηστίσιμες συνταγές στο Καπάνι

03/04/26 9:58 μμ

Τρεις καταξιωμένοι σεφ μαγείρεψαν νηστίσιμες συνταγές στο Καπάνι

Πέλλα: Πήραν 146 λίρες και 4.000 ευρώ από ηλικιωμένη με πρόσχημα πρόστιμο για αδήλωτα τιμαλφή

03/04/26 9:51 μμ

Πέλλα: Πήραν 146 λίρες και 4.000 ευρώ από ηλικιωμένη με πρόσχημα πρόστιμο για αδήλωτα τιμαλφή

Χαλκιδική: Διάσωση δύο τσομπανόσκυλων που είχαν εγκλωβιστεί σε βράχους μέσα σε ποταμό

03/04/26 9:47 μμ

Χαλκιδική: Διάσωση δύο τσομπανόσκυλων που είχαν εγκλωβιστεί σε βράχους μέσα σε ποταμό

Δολοφονία στην Καλαμαριά με θύμα 20χρονο - Προσωρινά κρατούμενος και ο δεύτερος φίλος του Κλεομένη

03/04/26 9:43 μμ

Δολοφονία στην Καλαμαριά με θύμα 20χρονο – Προσωρινά κρατούμενος και ο δεύτερος φίλος του Κλεομένη

Bουλή: Το πρωί του Σαββάτου η πρόσβαση των κομμάτων στις δικογραφίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

03/04/26 10:17 μμ

Bουλή: Το πρωί του Σαββάτου η πρόσβαση των κομμάτων στις δικογραφίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Εξάμηνη απαγόρευση εμπορικής αλιευτικής δραστηριότητας για το ευρωπαϊκό χέλι (Anguilla anguilla) για το έτος 2026

03/04/26 9:06 μμ

Εξάμηνη απαγόρευση εμπορικής αλιευτικής δραστηριότητας για το ευρωπαϊκό χέλι (Anguilla anguilla) για το έτος 2026

Σέρρες: Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά τροφίμων ενόψει του Πάσχα

03/04/26 9:00 μμ

Σέρρες: Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά τροφίμων ενόψει του Πάσχα