Με το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά, τα φρούτα και τα λαχανικά εποχής αποτελούν μία επιλογή για τους καταναλωτές στη λαϊκή αγορά. Τα καρπούζια, τα πεπόνια, τα αχλάδια ... Περισσότερα

Σέρρες: 5 ως 7 ευρώ τα κεράσια στην λαϊκή - Τι λένε οι καταναλωτές - video

Epiloges Press

Epiloges Press

Με το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά, τα φρούτα και τα λαχανικά εποχής αποτελούν μία επιλογή για τους καταναλωτές στη λαϊκή αγορά. Τα καρπούζια, τα πεπόνια, τα αχλάδια και πολλά ακόμα  πωλούνται σε πολύ καλές τιμές.

Βέβαια δεν ισχύει το ίδιο για τα κεράσια, τα οποία τα έβρισκε από 5 έως και 7 ευρώ το κιλό. Σύμφωνα με τους παραγωγούς αυτό συμβαίνει γιατί η παραγωγή των κερασιών πειράχτηκε από τις καιρικές συνθήκες.

Οι ίδιοι οι καταναλωτές δηλώνουν πως στη λαϊκή υπάρχουν μπορεί να υπάρχουν χαμηλές τιμές στα περισσότερα, υπάρχουν και κάποια είδη τα οποία έχουν ανέβει σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές.

Advertisement
MEGA

Ρεπορτάζ: Παντελής Κληντσάρης


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ