Φωτιά στις τσέπες των καταναλωτών βάζει ο καύσωνας με τους περισσότερους να αναζητούν ανάσες δροσιάς μέσω κλιματιστικών και ανεμιστήρων.
Με τον παρατεταμένο καύσωνα να δοκιμάζει τις αντοχές των πολιτών, κλιματιστικά και ανεμιστήρες δουλεύουν στο φουλ.
Οι περισσότεροι έχουν φροντίσει να εξοπλιστούν με τα μέσα κλιματισμού που χρειάζονται για το χώρο τους, ωστόσο είναι αρκετοί εκείνοι που σπεύδουν την τελευταία στιγμή.
Σύμφωνα με τους ειδικούς η οικονομική επιβάρυνση συνδέεται άμεσα με τη θερμοκρασία που επιλέγουμε στο κλιματιστικό. Η σωστή λειτουργία τους εξαρτάται από την τακτική συντήρηση και τον καθαρισμό. Σε κάθε περίπτωση η σωστή επιλογή μέσου ψύξης και η ορθή χρήση του μπορεί να φέρει αποτέλεσμα και στον χώρο και στην τσέπη μας.
πηγή ertnews.gr
Σχολιάστε