Ο Περικλής Λιανός βρέθηκε καλεσμένος του Κρατερού Κατσούλη και της Μαρίας Ηλιάκη, το πρωινό της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής “Νωρίς νωρίς” στην ΕΡΤ.
Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφαση να αφήσει οριστικά τη δικηγορία και να αφοσιωθεί πλήρως στην υποκριτική.
Ειδικότερα, ο Περικλής Λιανός σημείωσε χαρακτηριστικά πως “κι όμως, ήμουν καλός σαν δικηγόρος. Ήμουν καλύτερος από ηθοποιός και είχα πολύ μεγάλη ζήτηση. Δεν το έκανα όμως για πολλά χρόνια, γιατί αυτό τότε ήταν ασυμβίβαστο. Δεν ξέρω αν, τώρα, έχει αλλάξει”.
“Δεν επιτρεπόταν να είσαι ηθοποιός και δικηγόρος. Εγώ υπέγραφα ψεύτικες δηλώσεις και πάνω σ’ αυτό με διέγραψαν, όταν ζήτησα να με διαγράψουν από τον δικηγορικό σύλλογο. Ότι δεν έπρεπε δηλαδή να είμαι”, συμπλήρωσε.
“Είχα ένα γραφείο, στην Κάνιγγος 5, μαζί με άλλους και έτρεχα το πρωί στα δικαστήρια με απίστευτο άγχος. Ήταν η ευθύνη… Ενώ τα προετοίμαζα και ήμουν πάρα πολύ καλός, στο γραφείο όταν τα έλεγα, όταν πήγαινα εκεί το άγχος με βάραινε πολύ και είχα έναν έρπη συνέχεια. Κάποια στιγμή, λοιπόν, είπα ότι προτιμώ και μ’ αρέσει καλύτερα το θέατρο ενώ την αγαπώ τη δικηγορία” πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Περικλής Λιανός στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο καθημερινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.