Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
8.7 C
Serres

Α. Αηδονά- «Καμία σκέψη για πώληση ή παραχώρηση της βίλας Αλλατίνη»

Τη διαβεβαίωση ότι «δεν υπάρχει καμία πρόθεση, σκέψη, πολιτική βούληση από την πλευρά της διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για πώληση ή παραχώρηση της βίλας Αλλατίνη» έδωσε σήμερα η περιφερειάρχης Αθηνά Αηδονά από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας. Η ίδια χαρακτήρισε την αναφορά αυτή ως ένα «ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση».

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση του Βασίλη Ρόκου, επικεφαλής της παράταξης «ΣΥΝ-εργασία για την Κεντρική Μακεδονία», σχετικά με τη στρατηγική αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας της Περιφέρειας και τη διασφάλιση της δημόσιας ιδιοκτησίας της βίλας Αλλατίνη, η κ. Αηδονά, κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου για τη λογοδοσία της διοίκησης, τόνισε ότι «τελευταία έχουν δει το φως της δημοσιότητας διάφορες ανυπόστατες αναφορές σχετικά με την πώληση της βίλας Αλλατίνη».

Σημείωσε ακόμη ότι η Περιφέρεια απάντησε σε σχετική ερώτηση στη Βουλή και υπογράμμισε: «βάσει υπηρεσιακών στοιχείων που δεν αμφισβητούνται, προφανώς ο μοναδικός νόμιμος κύριος και αποκλειστικός ιδιοκτήτης του ακινήτου επί της οδού Βασ. Όλγας και αριθμού 198, γνωστού ως βίλα Αλλατίνη, είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν υπάρχει καμία διαδικασία πώλησης ή παραχώρησης του εν λόγω ακινήτου σε ιδιώτη».




Babis

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

ΕλλάδαΜακεδονίαΑ. Αηδονά- «Καμία σκέψη για πώληση ή παραχώρηση της βίλας Αλλατίνη»

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ποιες είναι οι υποχρεώσεις των δήμων απέναντι στα αδέσποτα

"Δεν έχουμε λεφτά" και άλλες ασύλληπτες δικαιολογίες που χρησιμοποιούν...

Χαλκιδική: Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι αντρόγυνου και με χρήση σωματικής βίας τους κλείδωσαν στο μπάνιο

Στιγμές τρόμου έζησε τα ξημερώματα ένα αντρόγυνο στη Νέα...

Δήμαρχοι και περιφερειάρχες σε μια Κυριακή – Προς κατάργηση ο δεύτερος γύρος αυτοδιοικητικών εκλογών

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών...

Πορεία διαμαρτυρίας για τα 110 χρόνια από τη Γενοκτονία των Αρμενίων

Πορεία διαμαρτυρίας για τα 110 χρόνια από την Γενοκτονία...

Τελευταία Νέα