- Διαφήμιση -

ΑΑΔΕ: Δικαίωμα ένστασης για όσους δεν πήραν επιστρεπτέες και επιδοτήσεις

Οι φορολογικές παρεμβάσεις που δίνουν ανάσα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Με καθυστέρηση 10 μηνών και με … διορία 5 ημερών – Δεύτερη ευκαιρία για όσους κοπήκαν «κατά λάθος»
«Όποιος προλάβει-πρόλαβε» μέσα στην εβδομάδα να κάνει ένσταση, για να διεκδικήσει την επιστρεπτέα προκαταβολή που έχασε.

 
Η ΑΑΔΕ άνοιξε ειδική εφαρμoγή και αποστέλλει βροχηδόν ειδοποιητήρια σε εκατοντάδες χιλιάδες «κομμένους» των επιστρεπτέων προκαταβολών του παρελθόντος, για να τους ενημερώσει ότι τώρα πλέον έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ένσταση και αίτηση επανεξέτασης της αιτήσεώς τους για τις Επιστρεπτέες 3-7, εφόσον αυτή απερρίφθη.

Επί ενάμισι χρόνο είχαν απορριφθεί πάνω από 1,5 εκατομμύριο αιτήσεις χορήγησης επιστρεπτέων προκαταβολών. Αν και δεν πήραν τότε τα λεφτά που ήλπιζαν και περίμεναν, τις τελευταίες μέρες εμφανίζεται ειδοποίηση από την ΑΑΔΕ στις e-Κοινοποιήσεις στο myTaxisnet των φορολογουμένων, με την οποία ανακοινώνει στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις ότι η αίτηση που υπέβαλαν πολλούς μήνες πριν (πχ τον Νοέμβριο του 2020) απορρίφθηκε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο newmoney.gr

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version