Συμπληρώθηκε ένας χρόνος θητείας στο δημαρχιακό αξίωμα για τον Αλέξανδρο Χρυσάφη.

 

Ο δήμαρχος Σερρών αλλά και οι δήμαρχοι ανά τη χώρα είχαν να αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις σε όλα τα επίπεδα κυρίως το οικονομικό και το κοινωνικό εν μέσω της αιφνίδιας υγειονομικής κρίσης, και με δεδομένα τα διαχρονικά προβλήματα που απαιτούν λύσεις και αποτελεσματική αντιμετώπιση.

Αυτές οι μέρες για τον δήμαρχο είναι γεμάτες από έντονα συναισθήματα όπως και ακριβώς ένα χρόνο πριν γεμάτος πάθος και πίστη για την επιτυχία ξεκινούσε ένα αυτοδιοικητικό ταξίδι με πυξίδα την ευθύνη όσων των εμπιστευτήκαν.

Η κάλπη ανέδειξε νικητή τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών τον Αλέξανδρο Χρυσάφη με ποσοστό 58,11% έναντι 41,89% του αντιπάλου του Στέφανου Φωτιάδη.

Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης κατέφθασε γύρω στις 9.15μμ, πεζός στο εκλογικό του κέντρο, συνοδευόμενος από την οικογένειά του. Το κλίμα ήταν πανηγυρικό με βεγγαλικά και επευφημίες. Η πρώτη του κίνηση ήταν να αγκαλιάσει και να φιλήσει τους γονείς του.

Ο Δήμος απόκτησε ισχυρή εκπροσώπηση και φωνή στα Περιφερειακά και Πανελλήνια Όργανα, με ουσιαστικό ρόλο και λόγο στη συνδιαμόρφωση των εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.


Ένα χρόνο τώρα η δημοτική αρχή δουλεύει ως μια μεγάλη οικογένεια καθημερινά όπως την πρώτη ημέρα σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Χρυσάφη, ο οποίος δεν παραλείπει να αναφερθεί δημόσια στους συνεργάτες του, που όλοι μαζί αγωνίζονται για να δικαιώσουν την εμπιστοσύνη των Σερραίων.

Σε όλο αυτό το διάστημα δρομολογήθηκαν σημαντικά έργα και μπήκαν οι βάσεις για την έναρξη νέων έργων.

 

 

Views: 227