Αναστάτωση επικρατεί στον Άγιο Παντελεήμονα, έπειτα από τις δύο καταγγελίες ανήλικων κοριτσιών για σεξουαλική επίθεση, πιθανότατα από τον ίδιο δράστη, έναν άντρα που πρόλαβε να απομακρυνθεί και παραμένει ασύλληπτος. Ο ... Περισσότερα

Άγιος Παντελεήμονας: Ανθρωποκυνηγητό για τον «δράκο των ασανσέρ» – «Μαμά δεν άκουσες; Πήγαν να με βιάσουν»

Epilogestv

Epilogestv

Αναστάτωση επικρατεί στον Άγιο Παντελεήμονα, έπειτα από τις δύο καταγγελίες ανήλικων κοριτσιών για σεξουαλική επίθεση, πιθανότατα από τον ίδιο δράστη, έναν άντρα που πρόλαβε να απομακρυνθεί και παραμένει ασύλληπτος.

Ο εφιάλτης της 14χρονης εκτυλίχθηκε την περασμένη Κυριακή, όταν η μικρή βγήκε από το σπίτι της, για να πάει σε μίνι μάρκετ της περιοχής. «Το έχουμε δηλώσει στην αστυνομία, έχουμε δώσει καταθέσεις. Ήταν Κυριακή 5 η ώρα καθώς ανέβηκα πάνω στο σπίτι και ετοίμαζα τραπέζι. Δεν ήμουν σπίτι, ετοίμαζα το τραπέζι, καθόμασταν μια χαρά. Μου λέει ”μαμά να πάω να πάρω ένα σαμπουάν;” και της λέω ” ναι παιδί μου, πήγαινε” και φεύγει το παιδί», αναφέρει η μητέρα της μιλώντας στο Mega.

Τα επόμενα δευτερόλεπτα είναι δραματικά για την 14χρονη. Με το που φτάνει στο ισόγειο βλέπει την πόρτα να ανοίγει και βρίσκεται απέναντι στον δράστη.

«Μόλις έσβησαν τα φώτα του ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος. Η ανήλικη άρχισε να φωνάζει και ο δράστης με το δεξί του χέρι, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την τραβήξει έξω από το ασανσέρ. Η ανήλικη κατάφερε να διαφύγει προς την οικία της», προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας.

«Ήταν σε ”0” χρόνο, γίνανε όλα. Την ώρα εκείνη λοιπόν που πάει και έρχεται το παιδί, τώρα ακριβώς ώρες δεν θυμάμαι, καθώς γυρνούσε, ακούω φωνή στην πολυκατοικία. Εγώ βέβαια έχω ένα τραπέζι γιατί δεν γνώριζα, τα παιδάκια λέω θα είναι στη γειτονιά που παίζουν, κάνουν, δείχνουν και ακούω ένα ουρλιαχτό, Μετά άρχισε το παιδί να ουρλιάζει. Και ακούω το ουρλιαχτό, ένα ουρλιαχτό πολύ δυνατό, και λέω στον άντρα μου ‘’το παιδί’’».

Οι γονείς της μικρής τρέχουν προς την εξώπορτα του σπιτιού και βλέπουν το παιδί τους να επιστρέφει.

«Την ώρα που είπα, ‘’το παιδί’’, το ασανσέρ ανέβαινε πάνω. Έρχεται το παιδί με φοβία και μου χτυπάει την πόρτα δυνατά και μου λέει ‘’μαμά δε άκουσες; Πήγαν να με βιάσουν στο ασανσέρ. Κατεβαίνουμε όλοι κάτω, που να τον προλάβουμε; Έγινε φτερό».

Πάνω στην αναστάτωση ο δράστης κατάφερε να απομακρυνθεί. Παρά τις έρευνες των αστυνομικών δεν εντοπίστηκε, με τους κατοίκους να φοβούνται ότι μπορεί να επιστρέψει.

Advertisement
Family Kitchen

Η 14χρονη παραμένει σε κατάσταση σοκ και όπως λένε οι γονείς της, φοβάται να βγει από το σπίτι της.

Μια μέρα μετά στο στόχαστρο του δράστη, στην ίδια περιοχή μπήκε ένα 13χρονο κορίτσι. Την ακινητοποίησε και έκανε με τα δάχτυλα του χεριού του το σχήμα του όπλου για να της προκαλέσει φόβο, απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσει. Ο δράστης με χρήση σωματικής βίας, χωρίς τραυματισμό, την ανάγκασε να παραμείνει εντός του ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος και στη συνέχεια αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τα δύο παιδιά είδαν σε αστυνομικό τμήμα μια σειρά από φωτογραφίες υπόπτων και η 14χρονη φέρεται να αναγνώρισε σε μία από αυτές, τον άντρα που της επιτέθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για νεαρό, μετρίου αναστήματος, που φορούσε γκρι μπουφάν με κουκούλα και γκρι σακίδιο πλάτης. Είχε μάσκα στο πρόσωπο, πιθανότατα χειρουργική και ένα χαρακτηριστικό σημάδι πάνω από τη μύτη, ανάμεσα στα μάτια.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος για ανήλικα παιδιά. Δεν ξέρουμε ακόμα αν έχει συλληφθεί. Ήμουν στο αστυνομικό τμήμα από τις 4 μέχρι τις 7. Το παιδί αναγνώρισε κάποιο πρόσωπο με τόσα που της δείξανε και λέει ‘’είναι αυτός’’. Φοβάμαι, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει».

πηγή enikos.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κλήρωση Τζόκερ 11/1/2026: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 10.500.000 ευρώ

11/01/26 10:40 μμ

Κλήρωση Τζόκερ 11/1/2026: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 10.500.000 ευρώ

Πέθανε ο Μπομπ Γουίρ του συγκροτήματος Grateful Dead

11/01/26 10:50 μμ

Πέθανε ο Μπομπ Γουίρ του συγκροτήματος Grateful Dead

Φωτιά σε σπίτι στον Σοχό

11/01/26 10:49 μμ

Φωτιά σε σπίτι στον Σοχό

Κρέπες (σαν κανελόνια) με κοτόπουλο, μήλο και τυριά

11/01/26 10:48 μμ

Κρέπες στον φούρνο με κοτόπουλο, μήλο και τυριά

Ν. Ανδρουλάκης: Οι επόμενες εκλογές είναι μια ιστορική μάχη για την παράταξη που εμπέδωσε τη Δημοκρατία στην Ελλάδα - Μονόδρομος για την πολιτική αλλαγή είναι η νίκη του ΠΑΣΟΚ

11/01/26 10:11 μμ

Ν. Ανδρουλάκης: Οι επόμενες εκλογές είναι μια ιστορική μάχη για την παράταξη που εμπέδωσε τη Δημοκρατία στην Ελλάδα

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στον δήμο Σερρών

11/01/26 10:00 μμ

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στον δήμο Σερρών

Πάτρα: Αγωνία για την 16χρονη Λόρα που αγνοείται – Η έκκληση της οικογένειάς της

11/01/26 10:10 μμ

Πάτρα: Αγωνία για την 16χρονη Λόρα που αγνοείται – Η έκκληση της οικογένειάς της

Ο Παναθηναϊκός πήρε το θρίλερ με Πανιώνιο και παρέμεινε πρώτος και αήττητος

11/01/26 10:05 μμ

Volley League γυναικών: Ο Παναθηναϊκός πήρε το θρίλερ με Πανιώνιο και παρέμεινε πρώτος και αήττητος

Ιράν - Ομάδα ακτιβιστών υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων: Πάνω από 500 νεκροί στις διαδηλώσεις

11/01/26 10:03 μμ

Ιράν – Ομάδα ακτιβιστών υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων: Πάνω από 500 νεκροί στις διαδηλώσεις

Κλειστά τα σχολεία στον Δήμο Νέας Ζίχνης λόγω χιονόπτωσης και επικείμενου παγετού

11/01/26 9:42 μμ

Κλειστά τα σχολεία στον Δήμο Νέας Ζίχνης λόγω χιονόπτωσης και επικείμενου παγετού

Κλειστά τα σχολεία στον Δήμο Αμφίπολης λόγω παγετού

11/01/26 9:03 μμ

Κλειστά τα σχολεία στον Δήμο Αμφίπολης λόγω παγετού

Ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι στον Δήμο Ηράκλειας

11/01/26 8:52 μμ

Ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι στον Δήμο Ηράκλειας