8.9 C
Serres

Αλ.Τσίπρας: Συνεχίζουν τη συγκάλυψη με αποκλεισμό όλων των κρίσιμων μαρτύρων από την Εξεταστική

Date:

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιβεβαίωσε σήμερα εκ νέου την ενοχή της, επιχειρώντας να κρύψει στο σκοτάδι την αλήθεια για τις παρακολουθήσεις», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας σε μαγνητοσκοπημένη δήλωσή του.

«Αφού έσπευσαν να καταστρέψουν κάθε στοιχείο για τη παρακολούθηση Ανδρουλάκη, Κουκάκη και ενδεχομένως πολλών ακόμα πολιτικών και δημοσιογράφων, επιχειρούν τώρα να ξεμπερδέψουν με συνοπτικές διαδικασίες και με την Εξεταστική Επιτροπή, αποκλείοντας όλους τους κρίσιμους μάρτυρες», τονίζει ο Αλ. Τσίπρας, σχολιάζοντας ότι «δεν πρόκειται απλά για διασυρμό της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, αλλά για διαρκή και επαναλαμβανόμενη αντιδημοκρατική εκτροπή που επισφραγίζεται με τις αδιανόητες απειλές περί δήθεν φυλάκισης για όσους πουν την αλήθεια».

«Για όσους δηλαδή πράξουν αυτό που το Σύνταγμα και ο νόμος ορίζει», προσθέτει και προειδοποιεί: «Καλό είναι όλοι να γνωρίζουν, ότι αν κάποιοι βρίσκονται αντιμέτωποι με σοβαρότατες ποινικές ευθύνες δεν είναι όσοι αποκαλύψουν την αλήθεια. Αλλά όσοι διέπραξαν εγκλήματα κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος και όσοι επικαλούνται το απόρρητο ενώπιον της Εθνικής Αντιπροσωπίας, προκειμένου να τα συγκαλύψουν. Και αυτοί που σύντομα θα λογοδοτήσουν και απέναντι στον ελληνικό λαό και απέναντι στο νόμο, δεν είναι όσοι μάχονται για την αλήθεια και υπερασπίζονται το πολίτευμα, αλλά όσοι μάχονται για να επιβάλουν το σκοτάδι και υπονομεύουν τη Δημοκρατία».


Πηγή ΑΠΕ

ΠολιτικήΑλ.Τσίπρας: Συνεχίζουν τη συγκάλυψη με αποκλεισμό όλων των κρίσιμων μαρτύρων από την...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ο Γ. Οικονόμου για το άρθρο του γαλλικού περιοδικού Le Point και τον Αλ. Τσίπρα

«Δεν ξέρω αν αιφνιδιάστηκε, αλλά σίγουρα χάθηκε στην μετάφραση...

Δ. Τζανακόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει μια ανοιχτή πρόταση σε όλα τα δημοκρατικά προοδευτικά κόμματα

Συνέντευξη του Βουλευτή Α΄ Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία...

Σταύρος Καλαφάτης: «Η κυβέρνηση στέκεται δίπλα στον κλάδο της εστίασης»

Τη συνεχιζόμενη στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης στον κλάδο της...

ΝΔ: Δολοφονία χαρακτήρα, τα fake news του ΣΥΡΙΖΑ για τον Νίκο Παπαθανάση

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση της κατήγγειλε «τα fake...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα