Από τη μία το μεσημέρι της Παρασκευής κατέθετε στη ΓΑΔΑ η γιαγιά του μικρού Παναγιωτάκη, δίνοντας λεπτομέρειες για την υπόθεση του θανάτου του εγγονού της στην Αμαλιάδα παρουσία της Ειρήνης ... Περισσότερα

Αμαλιάδα: Οκτώ ώρες κατέθετε η γιαγιά του μικρού Παναγιωτάκη – «Θέλω να βγει η αλήθεια για τον θάνατο του παιδιού»

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Από τη μία το μεσημέρι της Παρασκευής κατέθετε στη ΓΑΔΑ η γιαγιά του μικρού Παναγιωτάκη, δίνοντας λεπτομέρειες για την υπόθεση του θανάτου του εγγονού της στην Αμαλιάδα παρουσία της Ειρήνης Μουρτζούκου.

Την πόρτα του ανθρωποκτονιών πέρασαν η γιαγιά του μικρού Παναγιώτη και η ανήλικη ξαδέρφη του από το μεσημέρι. Η μητέρα της Πόπης τελείωσε την κατάθεσή της λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ μιλώντας για την υπόθεση θανάτου του εγγονού της, που ήταν ένα από παιδιά που πέθαναν όσο ήταν μαζί με την 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου, την Αμαλιάδα.

Προτού ξεκινήσει η διαδικασία, ο συνήγορος της οικογένειας, κ. Ντούγκας, δήλωσε: «Η μάρτυρας είναι ανήλικη και η κατάθεσή της αναμένεται να αποσαφηνίσει σημαντικά ερωτήματα που τέθηκαν κατά την προηγούμενη ημέρα στην Πόπη, αλλά και εκείνα που θα τεθούν σήμερα στη μητέρα της. Αν και δεν είναι αδερφή της Πόπης, η σημασία της μαρτυρίας της είναι καθοριστική, καθώς ανήκει στον στενό οικογενειακό κύκλο».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από δημοσιογραφικές πηγές του Newsit.gr, εντός της μέρας προσήλθαν επίσης για κατάθεση δύο άτομα, τα οποία στο παρελθόν διατηρούσαν προσωπικές σχέσεις με την Ειρήνη Μουρτζούκου.

Ο δικηγόρος της γιαγιάς του Παναγιωτάκη πρόσθεσε: «Νωρίτερα σήμερα το πρωί, κατέθεσε μία ακόμη μάρτυρας, η οποία φέρεται να ήταν παρούσα στο σπίτι την προηγούμενη νύχτα πριν το επίμαχο περιστατικό, μαζί με την Ειρήνη.

Τελειώσαμε μετά από 8 ώρες κατάθεση, η γιαγιά του Παναγιώτη είπε όσα γνώριζε και τα πραγματικά περιστατικά. Ελπίζουμε να “πέσει φως” στην υπόθεση θανάτου του Παναγιώτη. Το ανθρωποκτονιών κάνει πολύ καλή δουλειά. Η γιαγιά είναι στη διάθεση των αρχών. Σίγουρα θα υπάρξουν νέες και περισσότερες καταθέσεις».

Με τη σειριά της η μητέρα της Πόπης μετά την κατάθεσή της είπε: «Με όλη μου τη δύναμη ήρθα να πω όσα ήξερα το έκανα για τον Παναγιωτάκη μου, θέλω να βγει η αλήθεια. Δεν μπορώ να πω άλλα, είμαι κουρασμένη μετά από τόσες ώρες. Θέλω να βγουν γρήγορα τα αποτελέσματα, δεν ξέρω ποιος ευθύνεται».

Με την παρουσία του δικηγόρου της οικογένειας, κ. Ντούγκα, η μητέρα της Πόπης και η ανήλικη ανιψιά της ανέβηκαν στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ. Η διαδικασία ξεκίνησε με την ανιψιά στις 13:30 και ολοκληρώθηκε στις 17:00. Η μητέρα της Πόπης άρχισε την κατάθεσή της, η οποία συνεχίστηκε έως τις 20:00.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λαϊκή αγορά: Καλές οι τιμές αλλά ελάχιστες οι αγορές - video

26/08/25 7:45 μμ

Λαϊκή αγορά: Καλές οι τιμές αλλά ελάχιστες οι αγορές – video

Σέρρες: Απαγορεύεται η μετακίνηση κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης

26/08/25 7:39 μμ

Σέρρες: Απαγορεύεται η μετακίνηση κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης

Με τη συναυλία αφιέρωμα για τα 100 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης ολοκληρώθηκε η Εμποροπανήγυρη Ηράκλειας - video

26/08/25 7:28 μμ

Με τη συναυλία αφιέρωμα για τα 100 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης ολοκληρώθηκε η Εμποροπανήγυρη της Ηράκλειας – video

12 υπάλληλοι του Δήμου Σερρών που εργάζονταν με το πρόγραμμα 55+ προσέφυγαν στη δικαιοσύνη για να παραμείνουν - video

26/08/25 7:17 μμ

12 υπάλληλοι του Δήμου Σερρών που εργάζονταν με το πρόγραμμα 55+ προσέφυγαν στη δικαιοσύνη για να παραμείνουν – video

Πρόγραμμα επισκέψεων υπουργών και υφυπουργών στη Βόρεια Ελλάδα, ενόψει της 89ης ΔΕΘ

26/08/25 4:46 μμ

Πρόγραμμα επισκέψεων υπουργών και υφυπουργών στη Βόρεια Ελλάδα, ενόψει της 89ης ΔΕΘ

Αστροβραδιά 2025 στην Άνω Βροντού Σερρών

26/08/25 4:41 μμ

Αστροβραδιά 2025 στην Άνω Βροντού Σερρών, η κορυφαία καλοκαιρινή συνάντηση φίλων της αστρονομίας και της φύσης

Δίκη για Novartis: «Όσα είπα ήταν αλήθεια» απολογήθηκε η «Αικατερίνη Κελέση»

26/08/25 4:34 μμ

Δίκη για Novartis: «Όσα είπα ήταν αλήθεια» απολογήθηκε η «Αικατερίνη Κελέση»

Γερμανία: Το Apple Watch δεν είναι ένα "προϊόν ελεύθερο διοξειδίου του άνθρακα", αποφάνθηκε δικαστήριο

26/08/25 4:28 μμ

Γερμανία: Το Apple Watch δεν είναι ένα “προϊόν ελεύθερο διοξειδίου του άνθρακα”, αποφάνθηκε δικαστήριο

Προσωπικός αριθμός: Παράταση μέχρι τις 5 Νοεμβρίου για έκδοσή του

26/08/25 3:49 μμ

Προσωπικός αριθμός: Παράταση μέχρι τις 5 Νοεμβρίου για έκδοσή του

Ενιαίο Μητρώο Ακινήτων: Η ψηφιακή επανάσταση στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας

26/08/25 3:43 μμ

Ενιαίο Μητρώο Ακινήτων: Η ψηφιακή επανάσταση στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας

Επαναλειτουργεί το σιντριβάνι στην πλατεία Συντάγματος

26/08/25 3:39 μμ

Επαναλειτουργεί το σιντριβάνι στην πλατεία Συντάγματος

Το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών επισκέφθηκε ο Κυρ. Μητσοτάκης

26/08/25 3:33 μμ

Το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών επισκέφθηκε ο Κυρ. Μητσοτάκης